Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Panický strach slovenskej speváčky: Pre iné bežná vec a pre ňu? Hotové muky!

Mamba Dasha Zobraziť galériu (4)
Mamba Dasha (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Toto jej dá naozaj zabrať! Slovenská speváčka Dáša Šarközyová (28) alias Mamba Dasha je už dva roky šťastne zadaná. Jej partnerom je tanečník zo skupiny The Pastels Tony Porucha a tmavovláska sa netají tým, že v ňom našla lásku svojho života. No hoci nám kráska prezradila, že s ním v blízkej budúcnosti plánuje rodinu, má panický strach z jednej podstatnej veci. Prečítajte si, čoho sa tak strašne bojí!

Speváčka Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha v stredu krstila svoj debutový album Pani s podtitulom Emócie. Po celý čas jej bol oporou partner, tanečník z The Pastels Tony Porucha, s ktorým je už celé dva roky. Zaujímalo nás preto, či dvojica neplánuje svoj vzťah posunúť o krok ďalej. 

No hoci svadbu kráska organizovať ešte nechce, deti by prijala zrejme aj hneď. „Pracovať nepracujeme, ale plánovať plánujeme a rozprávať sa rozprávame, dosť silno a chceme. Chceme, ale kedy? Uvidíme,“ priznala pre Topky.sk tmavovláska, ktorá chce otehotnieť do dvoch rokov. „Tak budúci rok mám 29 rokov, takže ja už nemám moc veľa času rozmýšľať, že kedy, proste chcem, a keď príde ten správny čas a Pánbožko dá, tak snáď bude,“ dodala speváčka, ktorá má však jeden veľký problém. 

„Musím sa priznať, že ja mám panický strach z pôrodu,“ otvorene priznala Mamba, ktorá si však nedokáže predstaviť, či sa na dieťa odhodlá aj viackrát ako raz. „Uvidíme po prvom, že čo si poviem, či vôbec niekedy a ak, tak koľkokrát. Ale hovorí sa a ženy mi tak tvrdia, že vraj je to tak krásne.  Vraj žena zabudne na to, že to tak strašne moc bolí. Takže budem im veriť a budem dúfať, že zabudnem na tú bolesť. Ale ešte neviem o akej bolesti hovorím, takže fakt neviem... Ale naozaj mám panický strach z toho, veľmi,“ netají Šarközyová.

Viac o téme: Mamba Dasha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu