Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Christovej fiasko s chudnutím: Pozrite, aká je zase guľatá!

Ivana Christová Zobraziť galériu (5)
Ivana Christová (Zdroj: Tomáš Martinek)

BRATISLAVA - Predviedla oblé krivky! Ivana Christová (45) je dobre známa svojou výraznou hmotnostnou premenou. Veď z kedysi útlej brunetky, ktorá získala víťazstvo na prestížnej súťaži krásy, sa za posledné roky stala zrelá žena s macatejšími krivkami. Bývalá modelka sa síce niekoľkokrát pokúšala tukové vankúšiky zhodiť, no neúspešne. Pri pohľade na jej aktuálne fotografie je hneď jasné, že nadbytočných kíl sa na ňu prilepilo zrejme ešte viac ako kedysi.

Posledná federálna Miss Ivana Christová sa preslávila nielen svojím výnimočným pôvabom, ale aj štíhlou sexi figúrou, ktorou bodovala nielen na súťažiach krásy, ale aj u mužov, ktorí z nej kedysi doslova padali na kolená. Pribúdajúce roky sa však rapídne podpísali aj pod výzor niekdajšej najkrajšej ženy Československa. Zo zvodnej dračice sa postupom času stala bacuľka.

Christová sa však v istom období pokúšala so svojimi tukovými vankúšikmi raz a navždy skoncovať. Prehodnotila svoj životný štýl a rozhodla sa pre radikálnu zmenu. Zdravá strava, aktívny pohyb, či hodiny strávené v posilňovni sa mali postarať o to, že sa jej kondička a telesná schránka opäť vráti do normálu. Bývalá miss sa dokonca objavila aj v tanečnej súťaži, v ktorej doslova potila krv.


Christovej problémy s chudnutím: Chcela byť krajšia... Takmer skolabovala!


No ani to, žiaľ, nepomohlo a túžba po návrate k ideálnym krivkám sa nakoniec rozplynula. Podľa najnovších fotografií, ktoré brunetka zverejnila na sociálnej sieti, sa zdá, že nechcený jojo efekt opäť úradoval. Výsledok jej váhových výkyvov sa podpísal práve na tých najviditeľnejších partiách. Známa Slovenka totiž pribrala najmä v okolí brucha, čo zvýraznil aj jej priliehavý kostým.

Sympatické ale je, že túto rapídnu zmenu sa nesnaží bezhlavo zakrývať retušou, či inými šikovnými trikmi a so svojimi pribúdajúcimi kilami navyše sa už zrejme známa bacuľka napokon aj vysporiadala.

Nadbytočné kilá sa na bývalú federálnu Miss Ivanu Christovú nalepili ešte viac ako kedysi.
Zobraziť galériu (5)
Nadbytočné kilá sa na bývalú federálnu Miss Ivanu Christovú nalepili ešte viac ako kedysi.  (Zdroj: Facebook I.Ch.)

Viac o téme: Ivana Christová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu