Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vendulka utešiteľka sa ukazuje nahá a jej muž... Nachytali ho s inou!

Eva Jeníčková Zobraziť galériu (6)
Eva Jeníčková (Zdroj: Česká televize/Zuzana Páchová)

KARLOVE VARY - Zostali jej oči pre plač! Evu Jeníčkovú (51) si Česi a Slováci pamätajú najmä ako Mariku z počinu Sněženky a machři či ako Vendulku „utešiteľku“ zo série filmov o básnikoch. Na Topkách sme vás pred časom informovali, že herečka sa sexi krivkami pýši aj po 50-tke. No zdá sa, že ani dokonalá postava nie je recept na to, ako si udržať chlapa. České médiá totiž nachytali herečkinho manžela, ako ju podvádza na filmovom festivale v Karlových Varoch.

Pred pár mesiacmi sme na Topkách písali o tom, že Eva Jeníčková sa aj po 50-tke pred kamerami stále vyzlieka. Svoje telo naplno odhalila v českom seriáli Modré stíny – a rozhodne sa má čím pochváliť. 


Pikantné zábery hore aj dole bez: Vendulka »utešiteľka« z Básnikov sa vyzlieka aj po 50-tke!


No zdá sa, že jej manželovi, režisérovi Viktorovi Taušovi (42), brunetkine ukážkové krivky zjavne nestačia. České médiá ho totiž v týchto dňoch nachytali na filmovom festivale v Karlových Varoch, ako sa bozkáva s inou ženou. Najväčším prekvapením je, že Jeníčkovú podviedol s jej hereckou kolegyňou Klárou Melíškovou (44).

Tá je od neho na rozdiel od manželky staršia len o dva roky. A podľa všetkého sa zblížili pri natáčaní rovnakého seriálu, v ktorom sa Jeníčková vyzliekala. Milenci sa na verejnosti so svojimi citmi vôbec netajili – na festival prišli ruka v ruke a na brehu rieky sa vášnivo bozkávali. 

Zaujímavosťou pritom je, že zatiaľ čo o Melíškovej sa vie, že sa s manželom pred niekoľkými mesiacmi rozišla, Tauš sa stále tvári ako vzorný manžel. „Nebudem sa k ničomu vyjadrovať,“ povedal českému denníku Aha! stroho režisér. Vendulka utešiteľka na telefonáty a SMS-ky neodpovedala. Ktovie, asi len stratila reč, keď zistila, čo jej manžel na festivale vyvádzal. 

Viac o téme: Eva Jeníčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu