Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najkrajšia Slovenka neustále provokuje: Oblečená v zástere, ale... Zboku vám vyrazí dych!

Anna Amenová Zobraziť galériu (6)
Anna Amenová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúúúha! Anna Amenová (31) v roku 2010 vyhrala súťaž Miss Universe SR. Odvtedy ubehlo už dlhých 6 rokov a z krásky sa stala dvojnásobná mamina. A tak niet divu, že občas plavovláska navštívi aj kliniku krásy. Práve tam sa nám ju pred pár dňami podarilo zachytiť. Na sebe mala šaty, ktoré pripomínali zásteru, no zboku... Všetkým prítomným vyrazila dych.

O tom, že Anna Amenová patrí medzi top Slovenky, niet žiadnych pochýb. Veď pred šiestimi rokmi jej to napokon potvrdili aj odborníci na ženskú krásu, ktorí ju zvolili za Miss Universe SR 2010. Odvtedy však ubehol už nejaký ten rok a z mladučkej dievčiny sa stala dvojnásobná mamička. Kráska preto čas od času vyhľadá pomoc aj na klinike krásy. 

Tam sa nám ju podarilo zachytiť aj pred pár dňami. A hoci na prvý pohľad plavovláska pútala pozornosť šatami, ktoré pripomínali zásteru, stačilo, aby sa Anna otočila zboku a všetci stratili reč. Kúsok ako zo skrine starej matere sa totiž razom zmenil na najsexi oufit – po bokoch mal totiž také hlboké otvory, že blondínke odhalil celú čiernu podprsenku. 

Pritom stačilo, aby si najkrajšia Slovenka stiahla šnúrky po bokoch červeno-bielych šiat a čipkovaný kúsok z jej spodnej bielizne by nebolo vidno. Zdá sa tak, že sexi efekt bol zámerom... Veď Amenová je známa provokatérka. Toto totiž nebolo prvýkrát, čo odrovnala všetkých navôkol rafinovaným módnym kúskom. Všetci majú ešte v čerstvej pamäti zaujímavé šaty v štýle kimona, ktoré mali taký hriešny rozparok, že odhalil jej ružové nohavičky. 

Anna Amenová sa na klinike krásy objavila v červeno-bielych šatách, ktoré síce pripomínali zásteru starej matere, no zboku boli super sexi.
Zobraziť galériu (6)
Anna Amenová sa na klinike krásy objavila v červeno-bielych šatách, ktoré síce pripomínali zásteru starej matere, no zboku boli super sexi.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Anna Amenová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu