Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najkrajšia Slovenka všetkých odrovnala: S rozparkom až po... Aha, ružové nohavičky!

Anna Amenová v odvážnych šatách. Zobraziť galériu (26)
Anna Amenová v odvážnych šatách.

BRATISLAVA – Spadne vám sánka! Prvá vicemiss Slovensko 2007 Romana Škamlová (27) otvárala butik istej luxusnej značky a žiadna kráska, ktorá miluje módu, si tento deň nenechala ujsť. Medzi nimi aj Miss Universe SR 2010 a mamička dvoch detí Anna Amenová (31), ktorá svojím výzorom prítomným hosťom doslova vyrazila dych. Môžu za to jej odvážne šaty, ktoré odhalili aj to, čo nemali.

Vo štvrtok podvečer sa isté bratislavské nákupné centrum naplnilo krásnymi známymi a štýlovými dámami. Tie si prišli obzrieť nové luxusné kúsky istej značky, ktorú na Slovensko priniesla bývalá miss Romana Škamlová.

Medzi pozvanými nechýbala ani dvojnásobná mamička a bývalá kráľovná krásy Anna Amenová, ktorá svojím oblečením upútala najviac zo všetkých. Jej outfit bol rozhodne najprovokatívnejší  a odhalil aj to, čo zrejme kráska ukázať vôbec nechcela.  

Blondínka si totiž obliekla zelené voľné šaty v štýle kimona a pri pózovaní odhalila celé svoje stehno, no aj niečo viac... Dozvedeli sme sa aj to, aké si vzala na akciu nohavičky. Pozornému oku neujde, že tie jej dokonca ladili s topánkami. Pri pohľade na jej dokonalé štíhle dlhé nohy a rozparok ako hrom padne sánka asi nejednému chlapovi. Ako sa nahodili ďalšie známe tváre, si môžete pozrieť v našej galérii. 

Bývalá miss Anna Amenová mala mega rozparok.
Zobraziť galériu (26)
Bývalá miss Anna Amenová mala mega rozparok.

Anna Amenová ukázala farebné nohavičky.
Zobraziť galériu (26)
Anna Amenová ukázala farebné nohavičky.

Viac o téme: Anna Amenová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu