Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Najkrajšia Slovenka pobehovala na ostro: Presvitajúce prsia a bradavky vás odrovnajú!

Anna Amenová Zobraziť galériu (23)
Anna Amenová

BRATISLAVA - Opäť provokovala! Vo štvrtok podvečer sa isté bratislavské nákupné centrum naplnilo krásnymi známymi dámami. Tie si prišli totiž obzrieť nové kúsky istej luxusnej značky, ktorú na Slovensko priniesla presne pred rokom bývalá miss Romana Škamlová(28). Najviac na akcii však zaujala Miss Universe SR 2010 Anna Amenová (32). Mamička dvoch dcér totižto pobehovala na akcii na ostro...

Bolo sa veru na čo pozerať! Prvá vicemiss Slovensko 2007 Romana Škamlová oslavovala rok od otvorenia jej butiku s istou luxusnou značkou a žiadna kráska, ktorá miluje módu, si to ani tentoraz nenechala ujsť. Okrem nádhernej kolekcie v ten večer zažiarili aj prítomné pozvané dámy. Každá prišla vystajlovaná v luxusnom outfite.

Spomedzi všetkých však najviac zaujala hostí Miss Universe 2010 Anna Amenová, ktorá opäť všetkým vrazila dych. Aj teraz si totiž obliekla poriadne odvážne šaty, ktoré odhalili aj to, čo nemali. Hoci je blondínka mamičkou dvoch detí, stále sa môže pochváliť dokonalou postavou, čo dokázala aj tentoraz.

Pod sexi čierne šaty si navyše nezobrala podprsenku. A tak pri fotení bolo vidieť nielen jej oblé prsia, ale aj vytŕčajúce bradavky. Okrem toho zaujala aj poriadne vysokým rozparkom, ktorý odhalil aj stehienko. Jej outfit tak pôsobil poriadne provokatívne, čo poviete?

Anna Amenová na akcii poriadne provokovala. Ukázala presvitajúce bradavky a odhalila i sexi stehienko.
Zobraziť galériu (23)
Anna Amenová na akcii poriadne provokovala. Ukázala presvitajúce bradavky a odhalila i sexi stehienko.

Viac o téme: Anna Amenová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu