Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najkrajšej slovenskej mamičke sa do očí nepozriete: Fúúúha, to sú ale b(.)(.)mby!

Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (4)
Magdaléna Šebestová

BRATISLAVA - Najkrajšia Slovenka z roku 2006 a bývalá riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová (33) sa pred rokom stala prvýkrát mamičkou - svojmu partnerovi, futbalistovi Jánovi Ďuricovi (34) porodila dcérku Ninku. Aktuálne si brunetka spolu s rodinkou užíva dovolenku v Chorvátsku a o svoje slnečné zážitky sa delí aj so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti. Prvou snímkou však mnohým vyrazila dych. Fúha, pozrite na tie bomby!

O tom, že Magdaléna Šebestová je kus krásnej ženy, niet pochýb – veď napokon pred desiatimi rokmi to potvrdili aj porotcovia súťaže Miss Slovensko, ktorí ju zvolili za najkrajšiu Slovenku. A svedčia o tom aj fotky, ktoré brunetka pravidelne pridáva na sociálne siete. 

Aktuálne sa mamička dcérky Ninky na Instagrame pochválila zábermi z dovolenky v Chorvátsku. A mnohým (najmä pánom) jednou zo snímok doslova vyrazila dych. Dôvod? Magdaléna je totiž na nej len v úsporných bikinách, ktoré naplno odhalili jej plné prsia. Udržať tak pohľad na jej tvári je skoro nemožné. Veď pozrite... To sú ale bomby! 

​ 

Viac o téme: Magdaléna Šebestová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu