Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Premena slovenskej missky vyráža dych: Takto by ste ju viac nespoznali!

Luciána Čvirková Zobraziť galériu (4)
Luciána Čvirková (Zdroj: Instagram L.Č.)

BRATISLAVA - Je to vážne ona?! Pred tromi rokmi Luciána Čvirková (22) zaujala svojím výzorom natoľko, že na Miss Slovensko získala titul tretej najkrajšej Slovenky. Fanúšikovia tmavovlasej krásky však ostali v týchto dňoch poriadne zaskočení. Najnovšie totiž všetkých na internete šokovala zmeneným imidžom.

Luciána Čvirková sa zviditeľnila účasťou v prestížnej súťaži krásy, kde v roku 2013 získala titul 2. vicemiss Slovensko. Atraktívna Slovenka však nezaháľala ani po veľkom triumfe a úspechy žne ďalej aj v zahraničí. Svojou peknou tváričkou a dokonalými krivkami zaujala aj renomovaných módnych návrhárov, pre ktorých predvádza rôzne luxusné modely dodnes.

V týchto dňoch sa však úspešná kráska rozhodla pre radikálnu zmenu svojho imidžu. A to, že ide o poriadny experiment, dokazuje aj fotografia, ktorou sa nedávno pochválila na sociálnej sieti.

Modelka si totiž nechala svoje vlasy výrazne prefarbiť a dlhá hnedá hriva, na ktorú boli jej priaznivci zvyknutí, je momentálne už minulosťou. Z oslnivej brunetky sa tak stala nežne pôsobiaca blondínka, ktorá je doslova na nepoznanie. Veď presvedčte sa sami!

Viac o téme: Luciána Čvirková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu