Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fíha, táto sa vôbec nehanbí: Najväčšie prsia slovenského šoubiznisu vytasila HOLÉ!

Michaela Gašparovičová Zobraziť galériu (6)
Michaela Gašparovičová (Zdroj: Instagram M.G.)

BRATISLAVA - Neustále púta pozornosť! Michaela Gašparovičová (23) sa do povedomia verejnosti dostala vďaka svojim vylepšeným prsiam, ktorými neustále provokuje. Pred pár dňami zavesila na sociálnu sieť záber, z ktorého najmä mužom bezpochyby padne sánka.

Ukázala ich v plnej kráse! Sexbomba Michaela Gašparovičová sa zviditeľnila najmä vďaka svojmu telu.  Nechala sa totiž vylepšiť plastickým chirurgom a teraz ohuruje svojimi megaprsiami na sociálnych sieťach, kde pravidelne zásobuje svojich fanúšikov šteklivými fotografiami.

Najnovšie zverejnila poriadne odvážny záber, na ktorý by mnohé slečny určite odvahu nikdy nenabrali a mnohým chlapom pri pohľade naň bude poriadne horúco. Vylepšená blondínka sa totiž pochválila fotografiou z bazénu. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nevytasila úplne nahé najväčšie prsia slovenského šoubiznisu.  

Jediné, čo nevidieť, sú bradavky, ktoré si blondínka decentne zakryla  rukami. Ako vidieť, sexbombe z Trnavy  odvaha nechýba.  A týmto poriadne pikantným záberom nažhavila fantáziu mnohým pánom.

 

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu