Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Havlová šokovala na červenom koberci: Tak toto je trapas!

Dagmar Havlová dorazila do Karlových Varov v bielych teniskách. Zobraziť galériu (4)
Dagmar Havlová dorazila do Karlových Varov v bielych teniskách. (Zdroj: Profimedia)

KARLOVE VARY - V českých Karlových Varoch aktuálne prebieha už tradičný Medzinárodný filmový festival, v rámci ktorého sa v nedeľu večer konala veľká párty. Na tej sa okrem iných známych osobností objavila aj niekdajšia prvá dáma Dagmar Havlová (63). A hneď v úvode všetkých prítomných šokovala - priamo na červenom koberci si totiž blondínka vyrobila poriadny trapas. Pozrite!

České kúpeľné mesto Karlove Vary aktuálne žije Medzinárodných filmovým festivalom. V rámci toho sa v nedeľu večer konala veľká párty, ktorej témou bola Alenka v ríši divov. Pozvaní hostia sa tak mali vymódiť v štýle známej rozprávky a svoj outfit vyšperkovať bielym doplnkom. 

Tú druhú podmienku do bodky splnila niekdajšia prvá dáma Dagmar Havlová. No napriek tomu si na červenom koberci vyrobila poriadny trapas. Filmový festival je totiž známy ako vrcholná spoločenská udalosť, na ktorú sa dámy obliekajú do honosných rób. A preto pohľad na outfit známej blondínky doslova vyrážal dych.

Prominentná Češka totiž na párty dorazila v čiernom pohodlnom oblečení, no hlavne – na nohách mala obuté biele športové tenisky! Je síce pravda, že počas víkendu sa počasie výrazne pokazilo a Havlová zjavne dbala o svoje zdravie, no ako žena, ktorá sa vo vyššej spoločnosti pohybuje už nejaký ten rok, mohla zvoliť aspoň vhodnejšiu obuv. Nemyslíte?!

Dagmar Havlová dorazila na párty v Karlových Varoch v bielych teniskách.
Zobraziť galériu (4)
Dagmar Havlová dorazila na párty v Karlových Varoch v bielych teniskách.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Dagmar Havlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu