Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Gáborík na nej nešetrí: Surovcová nahodená za takmer 35 tisíc eur!

Ivana Surovcová Zobraziť galériu (18)
Ivana Surovcová

BRATISLAVA – Hriešne drahá! Tanečnica Ivana Surovcová (29), ktorú Slováci poznajú vďaka markizáckej šou Let's Dance, vždy ohurovala svojou krásou. Okrem toho ale púta pozornosť aj poriadne luxusnými doplnkami, ktoré vyvetrala na nedávnej módnej šou v Bratislave. Ako vidieť, jej priateľ - známy slovenský hokejista Marián Gáborík (34), s ktorým tvorí pár už 5 rokov, na nej vôbec nešetrí a dopraje jej luxus, o akom sa mnohým dievčatám môže iba snívať.

Vkus jej nechýba! Známa tanečnica Ivana Surovcová je už celých 5 rokov zadaná. Pár tvorí s úspešným slovenským hokejistom Mariánom Gáboríkom, ktorý hrá za veľkou mlákou v NHL.

Hoci sympatická blondínka trávi väčšinu času v USA po boku známeho športovca, pred pár dňami sa objavila v Bratislave na módnej šou slovenského návrhára. A prítomných hostí ohúrila nielen bezchybnou a sexi figúrou, ale aj poriadne luxusnými doplnkami.

Na akcii zaujala hostí značkovou béžovou kabelku z prestížneho francúzskeho módneho domu v hodnote 3000 eur, topánkami na vysokom podpätku preslávené svojou červenou podrážkou za 1500 eur a v neposlednom rade zlatými hodinkami švajčiarskej značky, ktorých cena sa pohybuje okolo 30 tisíc eur.

Ivana Surovcová zaujala hostí luxusnými doplnkami.
Zobraziť galériu (18)
Ivana Surovcová zaujala hostí luxusnými doplnkami.

Viac o téme: Marián GáboríkIvana Surovcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu