Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Toto v Nákupných maniačkach ešte nemali: Konkurovať by jej mohla iba Sklovská!

Michaele Gašparovičovej môže konkurovať len Sisa Sklovská. Zobraziť galériu (8)
Michaele Gašparovičovej môže konkurovať len Sisa Sklovská. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - V tomto je TOP! Tento týždeň v šou Nákupné maniačky predviedli svoj cit pre módu štyri dievčatá, ktoré sa živia fotomodelingom. Včerajší deň patril verejnosti dobre známej Michaele Gašparovičovej (23). Prsnatá blondínka pred kamerami ukázala svoj rozsiahly šatník a ešte bohatší botník. A ten bol vraj taký uletený, že konkurovať by jej mohla už len Sisa Sklovská (50). Nič podobné vraj v šou ešte nebolo!

Nákupné maniačky sa tento týždeň nesú opäť v sexi štýle – svoj módny vkus totiž predvádza štvorica žien, ktorým zvádzanie mužov nie je cudzie. Včerajší deň patril blondínke Michaele Gašparovičovej, ktorá sa necháva nazývať Mia Bella. Tá je verejnosti dobre známa nielen svojimi megaprsiami, ale aj extravagantným štýlom obliekania, ktorý napokon predviedla aj pred kamerami. 

Ukázala šatník plný zaujímavých kúskov, no v neposlednom rade aj veľké množstvo topánok. Netají, že na tie má doslova slabosť. V jej botníku sa nachádzajú rozmanité kúsky na supervysokých opätkoch a v najrôznejších farebných prevedeniach. Diváci pri pohľade na výber jej „črievičiek“ mohli mať dojem, že sa zábery natáčali v obchode s obuvou.  

No vážne, nič podobné v šou doposiaľ nebolo! „Myslím si, že to môžem zhrnúť tak, že sme videli najuletenejšie a najspektakulárnejšie topánky a zbierku topánok, akú sme ešte v Nákupných maniačkach asi nemali,“ vyhlásil stylista Marián Hornyak. Je vraj len jediná osoba, ktorá by Mii v tomto mohla konkurovať.

 „Možno by sme ešte tú Sisu mohli tak akože zvážiť do konkurencie, ale tak toto je v tom možno aj pozitívnom slova zmysle hard core,“ zahlásil znalec módy. Tým evidentne narážal na Sisu Sklovskú, ktorá len zopár týždňov predtým v Nákupných maniačkach predstavovala svoj šatník. A ani ona sa netají tým, že topánky sú jej veľké hobby.

Michaela Gašparovičová priniesla do šou Nákupné maniačky ukázať len časť svojho botníka, no aj tak bol väčší, ako má azda väčšina bežných žien. Na zábere je polovica z toho, čo kamerám ukázala.
Zobraziť galériu (8)
Michaela Gašparovičová priniesla do šou Nákupné maniačky ukázať len časť svojho botníka, no aj tak bol väčší, ako má azda väčšina bežných žien. Na zábere je polovica z toho, čo kamerám ukázala.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Michaela GašparovičováNákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu