Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas v jojkárskej šou: Toto myslia vážne? Veď to je na smiech!

Štvoricu nákupných maniačok televízia označila za playmate. Zobraziť galériu (7)
Štvoricu nákupných maniačok televízia označila za playmate.

BRATISLAVA – Strápnili sa pred divákmi! Počas uplynulého týždňa televízia Joj predstavila fanúšikom obľúbenej šou Nákupné maniačky ďalšiu štvoricu dievčat. K obrazovkám sa kompetentní snažili pritiahnuť divákov aj tým, že išlo o špeciálne vydania, vraj so slovenskými playmate. Toto označenie si však okrem jednej žiadna iná nezaslúžila. Ľuďom pri obrazovkách bolo do smiechu, šéf slovenského Playboya Johnny Kortis sa naopak nebavil vôbec. Zvažuje dokonca aj právne kroky voči televízii.

Toto im nevyšlo! Počas uplynulého pracovného týždňa si diváci relácie Nákupné maniačky mohli vychutnať naozaj zaujímavú štvoricu nakupovania chtivých krások. Dievčatá ihneď zaujali svojimi prednosťami v hlbokých výstrihoch a na Kolibe dokonca označili tento týždeň za špeciálny – maniačkam prisúdili tituly playmate. 

No len jedna z nich sa reálne objavila na titulke prestížneho pánskeho magazínu. A to Niki Zsuriková, ktorá nakupovala ako tretia v poradí. Dievčaťom na titulke bola iba nedávno, v máji tohto roka. Aj Michaela Gašparovičová alias Mia Bella sa živí fotomodelingom, ale pre Playboy nikdy nefotila. A zvyšné dve už vôbec nie. A tak pre mnohých divákov bolo zarážajúce až smiešne, že ich takto titulovali.

Hoci v samotnej relácii sa ani jedna sama neoznačila ako playmate, jednej z nich to rozhodne zalichotilo. A to blondínke Karin, ktorá nakupovala hneď v pondelok. Po jej účinkovaní sa na ňu zosypala vlna kritiky, na ktorú potom reagovala pre jojkársky web. A tam si už prestížny titul privlastnila. „Slováci sú skôr takí, že keď vidia dobre vyzerajúcu babu a keď už má ten titul playmate, tak už to každý berie, že je nejaké ľahšia, pritom pravda je niekde inde,“ povedala blondínka.

Ako sme si však všimli, za posledné dva roky sa objavilo na titulke našej verzie Playboya len 6 známych Sloveniek a môžu sa chváliť týmto titulom. Jednou z nich je aj spomínaná nákupná maniačka Niki Zsuriková. Okrem nej si páni v tomto časopise mohli vychutnať sexi zábery fitnes trénerky Lucie Mokráňovej, známych dvojičiek Twiins - Veroniky a Daniely Nízových, Miss EU 2006 Silvie Kováčovej a Miss World Bikini Model 2014 Martiny Štetiarovej.

Táto jojkárska chyba dosť nahnevala aj šéfa slovenského Playboya Johnnyho Kortisa, ktorý – ako sa nám podarilo zistiť – zvažuje dokonca aj právne kroky voči televízii. „Celá situácia je nesmierne zarážajúca, nakoľko prezentácia týchto 3 slečien v slovenskom modelingovom svete ako playmate je absurdná. Pre získanie titulu playmate sú licenčnou zmluvou právne stanovené presné špecifické kritéria a k dnešnému dňu ich ani jedna z uvedených 3 slečien nesplnila. Zvážime aj právne kroky k celej vzniknutej situácii,“ povedal nám Kortis, ktorý podobné následky bude vyvodzovať aj osobne voči slečnám, ktoré sa tak budú samé prezentovať.

Oslovili sme aj televíziu Joj s tým, prečo dievčatá vo svojej šou nazvali playmate, keď v skutočnosti je ňou iba jedna z nich. „Keďže sa niektoré z účinkujúcich v tomto týždni Nákupných maniačok považujú za playmate, nazvali sme ich tak, no priznávame, že vhodnejší názov by bol sexi modelky. V tomto týždni sme mali playmate Niki Zsurikovú,“ uviedla hovorkyňa Jojky Lucia Kulihová.

Viac o téme: Nákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu