Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hospodárová vs. Rozboril: Úplná katastrofa... Diváci v tom majú jasno!

Vilo Rozboril a Jana Hospodárová majú relácie s podobným zameraním. Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril a Jana Hospodárová majú relácie s podobným zameraním.

BRATISLAVA - Súboj charitatívnych relácií! V stredu večer sa na obrazovkách Markízy po prvýkrát objavila relácia Šťastný domov. Stredy sa pritom dlhodobo spájajú s Vilom Rozborilom a jeho projektmi, v ktorých sa pomáha. Rovnakým smerom sa vybrala aj Jana Hospodárová. Topky.sk si preto posvietili na reakcie divákov a na to, v čom sú medzi moderátormi odlišnosti a v čom sú si podobní.

Nedopadla práve najlepšie! Jana Hospodárová sa pustila do takého typu projektu, na aký tu dlhé roky mal monopol Vilo Rozboril. Mnohé diváčky ho nazývajú anjelom bez krídel a ľutujú každý týždeň, keď jeho relácia na obrazovkách chýba. 

Markíza sa však rozhodla ísť so svojou bývalou tvárou do boja. Nielenže v Záhorskej Bystrici začali nakrúcať program zameraný na pomoc ľuďom, ale ho navyše vysielajú v stredu. Tento deň bol pritom dlhé roky vyhradený Rozborilovmu modrému nebu a po krátkom experimente s nedeľou tam nakoniec skončilo aj V siedmom nebi. 

Tento týždeň sa proti sebe stretli úplne prvá epizóda markizáckej novinky a posledná časť zavedeného jojkárskeho projektu v tejto sezóne. Podľa portálu mediaboom.sk mal v rámci sledovanosti mierne navrch ostrieľaný Vilo – z koláča si odhryzol o 1,2% vyšší podiel ako jeho kolegyňa. 

To nie je veľký rozdiel, zato diváci majú úplne jasno. V komentároch na markizáckom Facebooku dali jasne najavo, že relácia môže byť, ale moderátorka ich neočarila. „Vôbec tam nepasuje moderátorka. Ani som nedopozerala. Janku mám rada, ale toto nevyšlo,” napísali pod status týkajúci sa Šťastného domova. „Ale naozaj Janka tú reláciu iba kazí. Vymeniť moderátora a je to super relácia. Veľa šťastia v ďalších dieloch, ale ak to bude také trápne ako tá stredajšia, tak ani nepozerám,” napísal ďalší človek. 

A blondínka sa samozrejme nevyhla ani porovnávaniu so samotným Rozborilom. „Nebudem sa rozpisovať, tak v skratke: Hospodárová úplná katastrofa! Raz darmo, Vilo je Vilo,“ objavilo sa v príspevkoch, v ktorých sa viacerí zhodli na tom, že do tohto programu treba nájsť inú tvár.

Topky.sk sa pokúsili si oboch moderátorov porovnať: 

  • Obaja prikladajú ruku k dielu. Kým Jana pomáhala stavbárom, Vilo túto stredu napríklad sťahoval jednu rodinu a reálne nakladal do auta plné vrecia ich vecí. 
  • Jana Hospodárová sa nesnažila z ľudí vyťahovať negatívne spomienky. Nebolo vidieť snahu ich pred kamerami rozplakať. Toto v minulosti mnohí vyčítali Rozborilovi a ako príklad dávali údajne necitlivo vedený rozhovor s malým chlapcom, ktorý sa pokúsil spáchať samovraždu. Zaužívaným spojením medzi internetovými diskutérmi je aj moderátorova veta „A veľmi si plakal?”
  • Blondínka zbytočne dramatizuje a nepôsobí to hodnoverne. Aj mnohí diváci písali, že pripravené dialógy so stavbármi mohli obe strany aspoň lepšie zahrať. Jane sa zrazu znepáčila farba maľovky a hoci mali málo času, muselo sa to urobiť nanovo. Takisto neustále tvrdila, že to nestihnú a veta „Čo ste robili celú noc?” vyznela voči robotníkom poriadne povýšenecky. Jana v tom momente pôsobila arogantne. 
  • Vilo stráca u niektorých divákov body, keď si neustráži slovník. Výrazy ako „do čerta” či „do prčíc” sa k tomuto typu relácie naozaj nehodia. 

Viac o téme: Jana HospodárováVilo RozborilŠťastný domov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu