Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rozborilove tajné plány odhalené: Neuveríte, čo chystá!

Vilo Rozboril Zobraziť galériu (4)
Vilo Rozboril

BRATISLAVA - Prezradil aj to, čo nemal?! Moderátora Vila Rozborila (49) mnohé diváčky nazývajú aj anjelom bez krídel, ktorý momentálne na televíznych obrazovkách chýba a fanúšikovia sa už rozhodne nevedia dočkať, teda najmä jeho jojkárskeho projektu V siedmom nebi. V pondelok večer dal priestor svojim fanúšikom, ktorí mu na sociálnej sieti mohli položiť akúkoľvek otázku. A pri niektorých z nich prezradil aj svoje plány do budúcnosti i čo bude s jeho populárnym jojkárskym projektom.

Vilo Rozboril je už roky známy vďaka moderovaniu rôznych projektov, či už tých zábavných, alebo tých s charitatívnym rozmerom. Momentálne ho však na obrazovkách nevidieť, a tak mnohých divákov zaujímalo, kedy budú môcť opäť sledovať obľúbenú reláciu V siedmom nebi. Vilo fanúšikom nič netajil a v diskusii prezradil, že na obrazovky sa tento obľúbený program dostane čoskoro. „Siedme nebo začne niekedy o mesiac a kúsok, možno v októbri,“ naznačil moderátor. No v jeho ďalšej odpovedi bolo cítiť, že budúci rok sa zrejme tento projekt vysielať už nebude.

 „Chystám niečo nové, určite. Tento rok ešte Siedme nebo a budúci rok asi prinesiem nejaké prekvapenia. Len si nie som istý, či práve zábavný program. S tými zábavnými a súťažnými sa akosi roztrhlo vrece a.... A nič, budem ticho,“ odpovedal Rozboril v diskusii, ktorý uvažuje nad viacerými možnosťami. Vraj chce priniesť niečo špeciálne. „Chcem pripraviť niečo originálne,“ tvrdil známy jojkár.

Mnohí sa  ho dokonca pýtali, či nerozmýšľa aj nad starou reláciou Vilomeniny, ktorú moderoval ešte v televízii Markíza. „Možno budú. Také Vilomeniny by som si strihol celkom rád aj teraz. Možno niečo vymyslíme...... Ale psssst,“ nevylúčil Rozboril aj túto možnosť, aj keď predtým sa dušoval, že zábavné relácie robiť veľmi nechce, lebo je ich už veľa. Tak sa nechajme prekvapiť, čím Rozboril nakoniec divákov na obrazovkách prekvapí.

Rozboril priznal v diskusii s fanúšikmi  svoje tajné plány.
Zobraziť galériu (4)
Rozboril priznal v diskusii s fanúšikmi svoje tajné plány.

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu