Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Malachovská o plastikách: Čo si dala napichať?

Iveta Malachovská Zobraziť galériu (5)
Iveta Malachovská

BRATISLAVA - Pod rukami plastického chirurga sa nechalo omladiť už mnoho žien. Výnimku netvoria ani známe tváre slovenského šoubiznisu, ktoré majú za sebou desiatky invazívnych vylepšení. Účinky čoraz populárnejšej kyseliny hyalurónovej na vlastnej koži vyskúšala aj moderátorka Iveta Malachovská (51). Čo si nechala napichať?!

Mnohé ženy sa starnutia boja ako čert kríža. Pre mladistvý výzor sú ochotné urobiť doslova čokoľvek a často neváhajú podstúpiť ani desiatky plastických operácii, len ak im to zaručí, že na ich tvári bude o jednu neželanú vrásku menej.

To však nie je prípad moderátorky Ivety Malachovskej, ktorá sa rozhodla všetko nechať na matku prírodu a estetické zákroky akéhokoľvek druhu rezolútne odmieta. „Nie, nie som toho fanúšik a nie, nepotrebujem to!“ povedala v rozhovore pre Topky. sk energická brunetka, ktorú sme stretli na otvorení istej kozmetickej predajne.

„Často sa ma pýtajú, kde mám vpichnutú kyselinu hyalurónovú, či mám niekde botox... Tak bola som taká hrdá a pyšná, že doteraz som nikde na tvári nemala,“ spokojne dodala Malachovská, ktorá trvá na tom, že chce starnúť s gráciou a trendu prehnaného vylepšovania sa bude okľukou aj naďalej vyhýbať.

A hoci Iveta skrášľovacím procedúram vôbec neholduje, Topkám prezradila, že priaznivé účinky kyseliny hyalurónovej kedysi predsa len využila. „Áno, mám kyselinu hyalurónovú - dala som si ju vpichnúť raz do kĺbu bedrového,“ uzavrela s úsmevom sympatická moderátorka. Iveta by tak mala byť príkladom všetkým dámam, ktoré si stále nedokážu uvedomiť, že každá fáza v živote má svoje čaro a vyzerať dobre sa dá naozaj v každom veku. Aj bez plastík.

Viac o téme: Iveta Malachovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu