Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Odhalenie o Bučkovcoch: Tomáš má zbabraný život, rodina nemá slov!

Tomáš Bučko s expriateľkou Evou a ich synom Zobraziť galériu (5)
Tomáš Bučko s expriateľkou Evou a ich synom

SIHLA - Televízia Joj už budúci týždeň vráti na obrazovky svojskú rodinu Bučkovcov. Tí majú od posledného účinkovania samozrejme aj novinky. Kým Jano si našiel novú, mladú frajerku, Tomáš sa poriadne trápi. Jeho láska Eva mu totiž ušla aj so synom a farmár netuší, kde sa nachádzajú. Je úplne zúfalý a jeho rodina sa k tejto situácii radšej ani nechce vyjadrovať.

Rodina Bučkovcov sa kedysi dostala do povedomia tým, že až dvaja synovia sa prihlásili do šou Farmár hľadá ženu. V projekte si však lásku nenašli. Starší Jano sa vrátil k matke svojich detí, potom prišli rôzne turbulencie a teraz má novú priateľku Eriku. 

Tomáš si zas našiel Evku, ktorá mu pred viac ako dvomi rokmi porodila syna. Dokonca si dali na telá vytetovať aj dátum svojho zoznámenia. Vyzeralo to, že budú šťastní až na veky. No idylka nakoniec netrvala až tak dlho. Podľa našich informácií má mladý farmár hlavu v smútku. 

„Ona od neho odišla a odvtedy sa ani nevideli. Je z toho smutný, hlavne z toho, že malého vôbec nevidí. Eva mu ho nechce dávať a on vlastne ani nevie, kde sú,” tvrdí náš zdroj. Zdá sa teda, že Tomáš má poriadne zbabraný život – má malého syna, s ktorým sa ale nemôže stretávať. 

Na situáciu sme sa chceli spýtať aj samotných Bučkovcov. Dovolali sme sa mame Anke. Tá sa v minulosti pasovala do úlohy akejsi hovorkyne rodiny. Kedysi nám potvrdila aj Evino tehotenstvo. Teraz jej však do reči nebolo. „Ďakujem, nebudem sa vyjadrovať. Lebo všade niečo je a ďakujem...” povedala nám stručne inokedy výrečná žena. Zostáva už len dúfať, že všetko sa časom na dobré obráti. 

Viac o téme: Bučkovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu