Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Brutálna premena známeho Slováka: Fúha, neuveríte, ako vyzeral pred vyše 20 rokmi!

Jaro Bekr Zobraziť galériu (8)
Jaro Bekr (Zdroj: PR článok)

BRATISLAVA – Na nepoznanie! Nedávno módna návrhárka Lýdia Eckhardt oslavovala 25 rokov svojej tvorby a pri tejto príležitosti zorganizovala prehliadku, na ktorej si zaspomínala na svoje začiatky. Jej modely za ten čas predvádzalo mnoho známych osobností, medzi nimi aj tanečník Jaro Bekr (41), ktorý sa na móle objavuje už dve desaťročia. Neuveríte, ako vyzeral, keď predvádzal ako mladík!

Toto vám vyrazí dych! Manžel herečky Moniky Hilmerovej,  tanečník Jaro Bekr, sa dlhé roky okrem tancu venuje prekvapivo aj modelingu. Na nedávnej výročnej módnej prehliadke návrhárky Lýdie Eckhardt totiž vyšlo najavo, že pre ňu predvádza už viac ako 20 rokov. A za tie dve desaťročia sa teda poriadne zmenil. Hoci ho dnes poznajú fanúšikovia ako urasteného chlapa s rockovým čírom na hlave, nebolo to vždy tak.

Jaro sa totiž v minulosti mohol pýšiť poriadnym három. Dôkazom sú záznamy z módnych prehliadok spomínanej návrhárky, keď bol ešte mladík. Jojkársky Top Star včera odvysielal tieto retro zábery, na ktorých je Bekr na nepoznanie. S dlhými kučeravými vlasmi akoby Tarzanovi z oka vypadol. Na ďalšom videu má zas vlasy stiahnuté do dlhého chvosta. S takýmto výzorom by ho zrejme spoznal dnes iba málokto.

Jaro Bekr je na záberoch s dlhými vlasmi na nepoznanie.
Zobraziť galériu (8)
Jaro Bekr je na záberoch s dlhými vlasmi na nepoznanie.

Viac o téme: Jaro Bekr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu