Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Radikálna zmena obľúbenej herečky: Z Hilmerovej je tmavovláska!

Monika Hilmerová Zobraziť galériu (9)
Monika Hilmerová

BRATISLAVA – Iná ako doteraz! Herečka Monika Hilmerová (41) je televíznym divákom dobre známa z markizáckeho seriálu Búrlivého víno, kde hrá Evu Dolinskú. V týchto dňoch sa na svetlo sveta dostal nový videoklip skupiny No Name, kde si zahrala ako jediná osoba práve známa blondínka. No diváci ostali pri pozeraní videa určite poriadne prekvapení.

Na nepoznanie! Charizmatická herečka Monika Hilmerová, ktorá v markizáckom seriáli Búrlivé víno vystupuje ako nežná, obetavá a citlivá blondínka túžiaca po harmónii, sa v týchto dňoch objavila v novom videoklipe známej slovenskej skupiny No Name, kde vyzerá úplne inak

V čiernej krátkej parochni s výraznejším rúžom je úplne iná, ako sme na ňu boli doteraz zvyknutí. Zaujímalo nás preto, ako sa s novým imidžom cítila. „Ako herečka uvítam, keď takmer v každej postave môžem vyzerať trochu odlišne, takže som sa z čiernych vlasov tešila a myslím, že sa tam hodili. V súkromí sa cítim najlepšie v plavej alebo v blond farbe, takže by som sa na čierno nechcela prefarbiť,“ prezradila Hilmerová.

Zisťovali sme aj to, čo na jej nový look hovorí jej manžel tanečník Jaro Bekr. Spoznal ju? „Manžel bol na nakrúcaní so mnou, takže ma zažil takú čiernovlasú celých 5 dní, čo sme natáčali, ale myslím, že ma spoznával,“ odvetila s úsmevom herečka, ktorá v tomto klipe stvárňovala ženu, ktorú zradil milovaný partner, a tak bola po celý čas zamyslená, smutná a uplakaná. „Klip síce možno pôsobí ako smutný, ale nám bolo na natáčaní príjemne, takže celá cesta, čo sme točili od Álp cez Benátky až po taliansku pláž bola pekným zážitkom,“ dodala na záver Monika.

Monika Hilmerová s tmavými vlasmi.
Zobraziť galériu (9)
Monika Hilmerová s tmavými vlasmi.

VIDEO: Nový videoklip No Name Život, kde hrá Monika Hilmerová.

Viac o téme: Monika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu