Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezdne maniere Ibiho Maigu? Za 5 sekúnd zhrabol mastnú sumičku a ešte aj... Ibi, to nemyslíš vážne!

Ibrahim Maiga Zobraziť galériu (4)
Ibrahim Maiga

BRATISLAVA - Tak tomu sa povie naozaj dobrý kšeft! Spevák a herec Ibrahim Maiga (54) má síce svoje naslávnejšie časy už za sebou, no jeho meno na Slovensku ešte stále rezonuje. To si zrejme dobre uvedomovalo aj spevácke duo Emily & Justice, ktorí si slávnu "čokoládku" povolali do svojho najnovšieho videoklipu. A zadarmo to nebolo ani náhodou!

Honorár v stovkách eur, letenky z Mali na Slovensko, vlastný šofér a ochranka! Toto všetko museli investovať producenti klipu Milý môj do Ibiho Maigu, aby ho dostali do najnovšieho videoklipu dua Emily & Justice.  

Spevácke duo si zrejme chce zopakovať minuloročný mega úspech, ktorý dosiahlo so skladbou „Cítim vôňu lesa“, a tak sa do prerábky klasickej slovenskej ľudovky rozhodli vraziť ešte mastnejšiu sumičku. „Áno, priznávam, že klip nás stál takmer 10 000 eur a jednou z najväčších položiek bol samotný Ibi, ale veríme že úspech novej skladby naše investície vráti,“  prezradil nám manažér Emily & Justice, Branislav Jančich.

O Ibiho Maigu sa produkčný tím postaral ako o svetovú hviezdu.
Zobraziť galériu (4)
O Ibiho Maigu sa produkčný tím postaral ako o svetovú hviezdu.  (Zdroj: archív topky)

Vo videu k chytľavej letnej piesni si však nezahral len Ibrahim. Podstatne dlhšie v klipe účinkuje Marián Labuda mladší. Zaujímalo nás teda, či si slovenský herec vyslúžil aspoň časť zo sumy, ktorú investovali do Maigu. „Rovnako vysoký honorár dostal aj Majo. Ale chválabohu, on žije na Slovensku, inak by sme to už asi nezvládli,“ dodal vtipne na záver Jančich. 

Viac o téme: Ibi MaigaIbrahim MaigaEmily & Justice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu