Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trapas v Merčiakovej súťaži: Toto vám vykole oči!

Marcel Merčiak moderuje súťaž Čo ja viem. Zobraziť galériu (3)
Marcel Merčiak moderuje súťaž Čo ja viem.

BRATISLAVA - Vedomostné súťaže sú stále obľúbené. Na RTVS sa vysiela napríklad aj šou Čo ja viem, kde si sily merajú celebrity a študenti. V piatok však relácia nepríjemne prekvapila mnohých divákov. Na obrazovkách sa objavila chyba, aká v tomto type programu nemá čo hľadať.

Marcel Merčiak je spájaný hlavne so športom, ale od roku 2014 uvádza aj televíznu vedomostnú súťaž Čo ja viem. Tá preveruje, čo majú v hlavách známe osobnosti a zároveň testuje aj 200 študentov prítomných v štúdiu. Hrať sa dá aj v mobilnej aplikácii. 

Relácia je pomerne populárna a sleduje ju množstvo ľudí, ktorí si takýmto spôsobom radi porovnajú svoje vedomosti. A niet sa čo čudovať, že sú zároveň aj kritickí, čo sa chýb týka. V piatkovom vydaní im jedna takmer vyklala oči.

Našťastie nešlo o faktický omyl, „iba” o pravopisný nedostatok. Na obrazovke sa totiž objavilo slovo časťi – s mäkčeňom na t. „Takúto chybu odvysielala RTVS v relácii Čo ja viem. Je to hanba verejnoprávnej televízie, za ktorú platíme,” napísal nám nahnevaný čitateľ. Nuž, svet sa pre to určite nezrúti, no hanba to je... 

 

Viac o téme: Marcel Merčiak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu