Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z »boubelky« Farnej brutálna SEXICA: Výstrih až po... Skoro jej tie prsia vypadli!

Ewa Farna vyzerala počas večera fakt super. Zobraziť galériu (4)
Ewa Farna vyzerala počas večera fakt super. (Zdroj: Facebook E.F.)

PRAHA/VARŠAVA - Wau, wau, wau! Ewa Farna (22) v poslednom období viac ako hudbou pútala pozornosť veľkými výkyvmi svojej váhy. Dokonca na adresu pribratých kriviek vydala aj pieseň, v ktorej spieva, že má boky ako skriňa. V týchto dňoch sa známa Češka objavila na odovzdávaní hudobných cien v Poľsku. No a svojím vzhľadom tam všetkým doslova vyrazila dych. Nahodila totiž megahlboký výstrih a bola z nej brutálna sexica!

Speváčka Ewa Farna je u našich západných susedov dobre známym pojmom. Veď na výslní je už od útleho detstva. Kedysi malé dievčatko však postupom rokov vyrástlo v poriadny kus ženy. A to doslova! 


Boky ako skriňa a stále priberá: Zaoblená Ewa Farna opäť púta pozornosť!


V poslednom období totiž speváčka viac ako svojou hudobnou kariérou púta pozornosť veľkými výkyvmi svojej váhy. Raz s ideálnymi mierami, o pár mesiacov zas s kilami navyše... Takto ju pozná celé Česko aj Slovensko. No najnovšie by na brunetke mohli všetci aj oči nechať. 

Nedávno sa totiž Ewa zúčastnila odovzdávania hudobných cien v Poľsku. A svojím vzhľadom všetkým doslova vyrazila dych. Obliekla si síce jednoduchý bordový kostým, no výstrih mala doslova až po pupok. A prsia? Tie jej odtiaľ skoro vypadli. Do očí jej teda počas večera určite nikto nepozeral. Pozrite na ňu, bola vážne super sexi!

Viac o téme: Ewa Farna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu