Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na všetkých vyvaľovala prsia: Farna s brutálnym výstrihom, ale...

Ewa Farna Zobraziť galériu (7)
Ewa Farna

PRAHA – Ukázala dekolt! Českú speváčku s poľskou národnosťou Ewu Farnu (22) poznajú aj našinci ako porotkyňu SuperStar. Pred pár dňami sa objavila aj na odovzdávaní českých hudobných cien Slávik, kde svojím outfitom mnohým vyrazila dych. No hoci vyzeral naozaj sexi, predsa len jej outfit mal chybičku krásy...

Vyprsila sa, ale toto sme už videli! Speváčka Ewa Farna sa rovnako ako množstvo iných známych tvárí objavila na udeľovaní českých cien Slávik. Rovnako ako vlani si ceny odniesli nielen Karel Gott, Lucie Bílá, skupina Kabát a No Name, ale aj mladá brunetka Farna. Po ôsmykrát skončila na treťom mieste.

„Ste božskí! Veľmi si to vážim a za svoje brebty sa ospravedlňujem, bola som fakt nepripravená... Ďakujem z celého srdca všetkým, ktorí boli a sú súčasťou mojich 10 rokov na scéne,“ napísala Farna na sociálnu sieť, kde všetkým vrátane rodiny i fanúšikom poďakovala. Pri preberaní ceny nikto z divákov z nej nespustil zrak.

Mladá speváčka si totiž obliekla outfit, v ktorom na všetkých vyvalili prsia. Hoci vyzerala naozaj sexi, predsa len jej odev mal menšiu chybičku krásy. Rovnaký totiž predviedla tento rok už aj v Poľsku na odovzdávaní hudobných cien.


Z »boubelky« Farnej brutálna SEXICA: Výstrih až po... Skoro jej tie prsia vypadli!


Tento výber pôsobil zvláštne hlavne po vyjadreniach, ktoré dala českému portálu super.cz. Tvrdila, že sa snaží zakaždým vyzerať inak. Pritom mala na sebe kostým už predtým použitý a počas Slávika vystúpila ešte v inom oblečení, ktoré zas ale už predviedla na akcii k výročiu svojich 10 rokov na scéne.

„Som osoba, od ktorej sa vždy čaká, že nejako inak vyzerá. Ja som si na to zvykla a naopak si to užívam,“ povedala Farna. „Nikdy som v kostýmčeku nebola, vždy som bola v šatách a tento rok som to poňala inak,“ dodala. No zrejme sa jej kostýmček zapáčil natoľko, že ho budeme teraz na nej vidieť častejšie. Mnohí páni určite budú za, veď kto by odolal takému výstrihu?! 

Ewa Farna sa predviedla v sexi výstrihu a dredoch.
Zobraziť galériu (7)
Ewa Farna sa predviedla v sexi výstrihu a dredoch.

Viac o téme: Ewa Farna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu