Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Playmate Járová na prominentnom festivale: S kontroverznou postavičkou svetového bulváru!

Andrea Járová sa tento rok zúčastnila prominentného amerického festivalu Coachella. Zobraziť galériu (5)
Andrea Járová sa tento rok zúčastnila prominentného amerického festivalu Coachella. (Zdroj: Facebook A.J.)

BRATISLAVA - Playmate Andrea Járová (31) už niekoľko rokov žije za veľkou mlákou svoj americký sen. Našla si tam životnú lásku a voľné chvíle? Tie trávi doslova ako svetová hviezda. Aktuálne v Kalifornii prebieha najznámejší hudobný festival Coachella, ktorý si každoročne nenechajú ujsť ani celebrity toho najzvučnejšieho mena. Naša blondínka sa ho zúčastnila tiež... A hneď na Facebook zavesila fotku s kontroverznou postavičkou svetového bulváru Amber Rose (32).

Andrea Járová sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala vďaka šteklivým fotkám, ktoré nafotila pre najznámejší pánsky magazín Playboy. Rozbehnutú kariéru sexi modelky však pred niekoľkými rokmi vymenila za život za veľkou mlákou. A vôbec sa jej tam nežije zle – uchytila sa ako modelka, užíva si v Las Vegas...

A najnovšie sa zabávala na najznámejšou hudobnom festivale Coachella. Ten je aj pre americké celebrity veľkým lákadlom a každoročne sa ho zúčastnia tie najznámejšie tváre. S jednou veľmi známou, no zároveň aj kontroverznou postavičkou sa stretla aj naša kráska.

Na svoj profil na sociálnej sieti Facebook totiž zavesila fotku s hviezdou svetového bulváru, modelkou Amber Rose. Tú vraj mnohí ľudia častujú vulgárnymi pomenovaniami ako štetka, šľapka, ku*va, štriptérka, či zlatokopka... Ehm, no tomu sa teda hovorí luxusná spoločnosť!

Viac o téme: Andrea JárováAmber Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu