Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská moderátorka s dokonalým telom už nie je sama: Zbalil ju tento krásavec!

Mária Zelinová Zobraziť galériu (9)
Mária Zelinová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Je zadaná! Moderátorka módnej televízie Mária Zelinová (27), ktorá sa zároveň venuje aj modelingu, je po stroskotaní jej dlhoročného vzťahu opäť zadaná. Hoci na verejnosti sa ukazuje stále sama alebo v spoločnosti kolegýň, v súkromí prežíva to najkrajšie obdobie - obdobie zamilovanosti. Pozrite, aký fešák zbalil túto blonďavú krásku!

Opäť šťastná! Moderátorka Fashion TV Mária Zelinová ohuruje svojou krásou a dokonalým telom snáď na každej párty či módnej šou, kde sa objaví. Naposledy sme ju mohli vidieť ako modelku na nedávnych dňoch módy, ktoré sa konali v Bratislave. 

Prítomní páni si však mohli nechať zájsť chuť, táto kráska je totiž opäť zadaná. Hoci sa v spoločnosti objavuje sama alebo len s kolegyňami, v súkromí má po svojom boku aj muža. Po nevydarenom 7-ročnom vzťahu momentálne prežíva znovu šťastné chvíle, o ktoré sa uplynulý víkend dokonca podelila aj na sociálnej sieti so svojimi priateľmi.

Kráska totiž zverejnila fotografiu, na ktorej je s istým fešákom Dominikom, s ktorým sa nežne objíma na moste. Nad fotku napísala v angličtine most ku šťastiu. „K svojmu súkromiu sa nechcem vyjadrovať, prepáčte,“ uviedla Zelinová, keď sme sa snažili o jej priateľovi zistiť viac. Vzťah nám však nepoprela. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa ich románik bude ďalej vyvíjať.

Mária Zelinová s novým priateľom Dominikom na romantickej prechádzke.
Zobraziť galériu (9)
Mária Zelinová s novým priateľom Dominikom na romantickej prechádzke.

Viac o téme: Mária Zelinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu