Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Totálna zmena slovenskej moderátorky: Stačilo pár rokov a... Pozrite na ňu!

Jedna z najkrajších moderátoriek pred 7 rokmi. Dnes vyzerá ako iná žena. Zobraziť galériu (16)
Jedna z najkrajších moderátoriek pred 7 rokmi. Dnes vyzerá ako iná žena.

BRATISLAVA – Na nepoznanie! Moderátorka módnej televízie Mária Zelinová (27) ohuruje svojou krásou a dokonalým telom snáď na každej párty či módnej šou, kde sa objaví. Zrejme málokto si spomína, že táto kráska sa za posledné roky výrazne zmenila. Ešte pomerne nedávno sexi blondína totiž vyzerala ako celkom iná žena. Nebudete veriť vlastným očiam!

Nebola z nej vždy iba sexi blondínka! Modelka a moderátorka Fashion Tv Mária Zelinová patrí dnes bezpochyby k najkrajším slovenským moderátorkám. Jej dokonalá postava a žiarivé blond vlasy z nej robia krásku, ktorá ohuruje na každej akcii, kde sa objaví.

Ako je mnohým určite známe, blondínka sa zviditeľnila vďaka Miss Slovensko 2009, kde sa prebojovala medzi 12 najkrajších dievčat. Hoci sa vtedy neumiestnila, napriek tomu v šoubiznise prerazila. A to po zmene svojej vizáže. Zrejme málokto si  pamätá, že Mária v čase súťaženia nebola blondína, ale brunetka. Jednoducho nebola medzi dievčatami taká výrazná, ako je dnes.

Chcela byť zrejme prirodzená. Dôkazom sú aj zábery z roku 2008, ktoré má na svojom facebookovom profile, na ktorých je skutočne na nepoznanie. Ešte pred súťažou krásy sa venovala modelingu a vyzerala ako úplne iná žena. 

Bola nielen hnedovlasá, ale na módnych záberoch poriadne zmenená aj rôznymi typmi líčenia. No časom sa nemenila len jej vizáž, ale aj vystupovanie. Stačilo pár rokov a z nevýrazného tmavovlasého dievčatka sa stala oslnivá blond labuť.  

Mária Zelinová ako sexi blondína ohuruje na každej akcii či prehliadke.
Zobraziť galériu (16)
Mária Zelinová ako sexi blondína ohuruje na každej akcii či prehliadke.

 

Viac o téme: Mária Zelinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu