Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známy spevák po tom, čo napadol Rihannu: Chcel spáchať samovraždu!

Chris Brown Zobraziť galériu (7)
Chris Brown (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americký r'n'b spevák Chris Brown zvažoval po fyzickom napadnutí expriateľky Rihanny v roku 2009 samovraždu. Prezradil to v traileri dokumentu Welcome to My Life, ktorý sleduje jeho kariéru pred a po spomínanom incidente, pri ktorom na barbadoskú rodáčku zaútočil v aute.

"Z amerického zlatíčka som sa stal nepriateľom číslo jedna" uviedol dodávajúc "cítil som sa ako monštrum. Rozmýšľal som nad samovraždou. Nespal som, sotva som jedol." V snímke, ktorá zatiaľ nemá dátum uvedenia na trh, by sa mali objaviť aj ďalšie osobnosti šoubiznisu, ako napríklad Usher, Jamie Foxx, Jennifer Lopez či Mary J. Blige.

Dvadsaťšesťročný interpret tvoril s Rihannou pár od roku 2008. Po spomínanom napadnutí v roku 2009 sa rozišli a on za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí. V roku 2013 spolu znova randili. 

Christopher Maurice Brown má na konte osem albumov - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012), X (2014), Royalty (2015) a spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom. 

Viac o téme: RihannaChris Brown
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu