Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenskí herci žúrovali s prsnatou playmate: Chlapci, aby vám tie oči nevypadli!

Herci Pavol Plevčík (vľavo)  a Juraj Bača a v spoločnosti playmate Elif Celik z Turecka (v strede). Plevčík bol na akcii s priateľkou - dáma v bielom saku. Zobraziť galériu (4)
Herci Pavol Plevčík (vľavo) a Juraj Bača a v spoločnosti playmate Elif Celik z Turecka (v strede). Plevčík bol na akcii s priateľkou - dáma v bielom saku.

BRATISLAVA – Vyhodili si z kopýtka! Známi slovenskí herci Vladimír Kobielsky (41), Juraj Bača (28) a Pavol Plevčík (33) si pred pár dňami vyrazili do spoločnosti. Na prekvapenie mnohých sa objavili na playboy párty medzi sexi zajačikmi. Najviac ich samozrejme zaujala aktuálna februárová playmate Elif Celik z Turecka, ktorá ich ohúrila svojimi prednosťami. Pozrite, takto slintali pri jej megaprsiach!

Bolo sa veru na čo pozerať! S tým by isto súhlasila trojica známych hercov Vladimír Kobielsky, Juraj Bača a Pavol Plevčík, ktorí si nedávno vyhodili priadne z kopýtka. Na prekvapenie mnohých sa totižto títo zadaní muži objavili na playboy párty.

Okrem toho, že umelci spoločne pokrstili februárové číslo, nenechali si ujsť ani zábavu s aktuálnou playmate Elif Celik z Turecka, ktorá zdobí titulku tohto pánskeho časopisu. Jej obrovské melóny sa jednoducho nedali prehliadnuť. A neunikli pozornosti ani známych hercov, ktorým takmer oči vypadli, keď zbadali jej prednosti vo vyzývavých šatách s poriadne hlbokým výstrihom.

Najprítulnejší  k prsnatej kráske bol najmladší z nich - Juraj Bača, ktorý sa od brunetky ani nepohol, o čom svedčia aj zábery z párty. Fešný mladík sa nebránil ani objať ju okolo pása, či chytiť ju nežne za ruku. Ostatní dvaja kolegovia Vladimír a Pavol sa mu do kapusty ani veľmi netlačili. Plevčík bol totiž na akcii s priateľkou a Kobielsky sa držal trošku vzadu, zrejme aby sa nedostal veľmi do rečí. Veď so svojou manželkou Alenou je už dlhé roky.

„Výborne sa všetci bavili. Párty sa ťahala až do ranných hodín,“ prezradil nám majiteľ slovenskej verzie známeho pánskeho magazínu. Vyzlečenú playmate Elif, s ktorou herci žúrovali, ako aj rozhovor s Kobielskym, nájdete v aktuálnom čísle Playboy.

Topky vám prinášajú aj  video, ako to na tejto párty so sexi zajačikmi vyzeralo.

Slovenskí herci si vyhodili z kopýtka. Spoločnosť im robila sexi playmate, ktorej sa do očí určite nepozerali.
Zobraziť galériu (4)
Slovenskí herci si vyhodili z kopýtka. Spoločnosť im robila sexi playmate, ktorej sa do očí určite nepozerali.

Playboy party

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu