Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Z moderátorky je Česká Miss World: Stačili sekundy a... TRAPAS za 200 tisíc!

Natálie Kotková si hneď rozbila korunku. Zobraziť galériu (15)
Natálie Kotková si hneď rozbila korunku.

PRAHA - Trapas! Natalie Kotková (22) je česká blogerka, ktorá sa u nás stala známou vďaka moderovaniu v módnej televízii pod vedením Gabriely Drobovej. Blondínka sa počas víkendu zúčastnila Českej Miss a bola ocenená hneď viackrát. Najväčším úspechom bolo ale celkové druhé miesto a titul Česká Miss World. Bohužiaľ, korunka jej na vlasoch vôbec nesedela a viackrát jej skĺzla, až skvost za 200 tisíc českých korún (cca 7400 eur) skončil na zemi.

Zhrabla štyri tituly! Gabriela Drobová si do svojej televízie vyberá skutočné krásky. Moderátorka Fashion TV Natálie Kotková sa totiž zúčastnila Českej Miss a žala jeden úspech za druhým. Stala sa Miss tvár, Miss Médiá, Miss Bikini a 1. vicemiss, za čo jej patrí titul Česká Miss World 2016. 

A je jasné, že na blondínku diváci hneď tak nezabudnú. Už pár sekúnd po korunovácii jej totiž začala korunka z hlavy padať. Podarilo sa jej ju síce zachytiť, ale pri kráčaní na miesto medzi ostatnými dievčatami jej už spadla na zem a poškodila sa„Je mi to veľmi ľúto. Snáď to budú črepy pre šťastie,” povedala Natálie pre Super.cz. 

Korunku si potom Kotková držala v ruke. Neskôr sa jej ju podarilo ako-tak napraviť a opäť si ju nasadila do vlasov. Občas ju však musela pridržiavať rukou. Skvost za 200 tisíc českých korún si plánuje vystaviť doma na poličke. 

Víťazky Českej Miss: Kristýna Kubíčková, Andrea Bezděková a Natálie Kotková
Zobraziť galériu (15)
Víťazky Českej Miss: Kristýna Kubíčková, Andrea Bezděková a Natálie Kotková

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu