Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Výkon Andreja Bičana okomentovala samotná Samantha Fox: Veľmi dobre, ALE...

Andrej Bičan ako Samantha Fox Zobraziť galériu (6)
Andrej Bičan ako Samantha Fox

BRATISLAVA - Ohlas zo zahraničia! Známe tváre sa každú nedeľu na Markíze prevteľujú do kože speváckych hviezd. Andrej Bičan naposledy stvárnil Samanthu Fox. A tá nenechala jeho výkon bez povšimnutia. Okomentovala ho na instagrame.

Ozvala sa hviezda! Slovenská verzia šou Tvoja tvár znie povedome sa dostala už aj k niektorým zahraničným spevákom, ktorých naše celebrity každú nedeľu stvárňujú. Teda minimálne Samantha Fox čo-to postrehla. 

Anglickú umelkyňu si pred pár dňami na obrazovkách zahral Andrej Bičan a vyzeral takmer dokonalo, nechýbali mu ani presvitajúce prsia. Zuzana Fialová mu síce vyčítala, že absentoval spev, no teraz prišlo hodnotenie od samotnej blondínky. 

Samantha totiž zareagovala na Instagrame. „Veľmi dobre, ale na kolená si šiel príliš skoro,” okomentovala výkon nášho moderátora. Síce je v tom aj mierna kritika, ale aj tak je to pecka... „Videla som vašu šou na youtube. Veľmi dobre. S láskou Sammy,” dodala v ďalšom príspevku. 

Topky.sk oslovili aj Andreja Bičana. „Je to výborný pocit, keď ten, koho stvárňujete, si to pozrie, usmeje sa nad tým a pochváli vás,” povedal nám moderátor. „Skôr jej to niekto podstrčil a ukázal, ale je to výborné, keď cez 4 krajiny sa spojíte s niekým, kto bol veľká hviezda 80. rokov a podľa mňa ešte stále je,” dodal. 

Samantha Fox komentovala výkon Andreja Bičana.
Zobraziť galériu (6)
Samantha Fox komentovala výkon Andreja Bičana.

Viac o téme: Samantha FoxTvoja tvár znie povedomeAndreaj Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu