Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zdrvená markizáčka: Rozplakala sa priamo pred kamerami!

Zronená markizáčka Simona Miazdrová. Zobraziť galériu (9)
Zronená markizáčka Simona Miazdrová.

BRATISLAVA – Toto by dohnalo k slzám každého! Markizácka redaktorka Simona Miazdrová (33) prežíva naozaj ťažké obdobie. Pred pár týždňami prišla o milovaného otca Igora († 68), ktorému až viedenskí lekári zistili, že má rakovinu viacerých orgánov. Na Slovensku mu pritom tvrdili, že je zdravý. Blondínka sa rozhodla nenechať to len tak a okrem podania sťažnosti na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou sa rozhodla prehovoriť o tomto prípade aj pre markizácky Reflex, kde nedokázala udržať emócie a pred kamerami sa rozplakala.

Známa markizácka tvár Simona Miazdrová sa objavila v utorkovom Reflexe, kde sa rozhodla prehovoriť o rodinnej tragédii, ktorá ich postihla pred pár týždňami. Otec známej blondínky sa začal minulý rok na jeseň sťažovať na bolesti brucha. Vybral sa preto k svojmu ošetrujúcemu lekárovi, ktorý však podľa redaktorky tvrdil, že mu nič nie je.

Problémy sa však stupňovali a otec už takmer nevládal ani chodiť. Potom ho hospitalizovali na pohotovosti vo Viedni, kde býva Simonina sestra. Tam mu v priebehu 24 hodín diagnostikovali rakovinu pankreasu s pridruženými rakovinami pečene, obličiek i pľúc v poslednom štádiu. 6 týždňov po stanovení tejto diagnózy a tri dni po oslave svojich narodenín zomrel.

Zdrvená markizáčka sa snažila porozprávať  tento tragický príbeh aj pred televíznymi kamerami, lebo nechce, aby sa takéto veci stávali aj iným. „Ja nepotrebujem od nikoho peniaze, odškodnenie a už dokonca ani ospravedlnenie. Ja len chcem, aby sa to už nestávalo, mne už otca z prachu nikto nevráti. Chcem, aby naši lekári neboli takí ľahostajní,“ uviedla Miazdrová, na ktorej bolo vidieť už hneď v úvode reportáže, že to stále nesie ťažko a so smrťou milovanej osoby nie je ešte vysporiadaná. A tak skoro zjavne ani nebude.

Pri opisovaní svojho otca, aký to bol úžasný človek, Simona svoj žiaľ neudržala a pred divákmi sa rozplakala. Slzy do očí sa jej tisli aj v závere, keď si zaspomínala na posledné dni jeho života a na oslavu jeho narodenín v nemocnici. S plačom hľadela na ich poslednú spoločnú fotografiu. Ostáva iba dúfať, že sa podobné prípady ako tento už nebudú opakovať.

Zdrvená markizáčka Simona Miazdrová sa rozplakala pri spomienke na svojho zosnulého otca.
Zobraziť galériu (9)
Zdrvená markizáčka Simona Miazdrová sa rozplakala pri spomienke na svojho zosnulého otca.

Viac o téme: Simona Miazdrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu