Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kalisová opäť na obrazovkách: A bleskovo aj zmizla!

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (6)
Miriam Kalisová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - To je ale rýchlosť! Miriam Kalisová (30) sa pred viac ako dvomi rokmi vytratila z obrazoviek Markízy. Stala sa totiž mamičkou a všetok svoj čas venovala malej dcérke Mii. Čas od času sa však divákom pripomenula príležitostnými moderovačkami... A od včera je už aj novou tvárou relácie Reflex. Pred kamerami sa však dlho neohriala - vysielala len necelú minútu!

Miriam Kalisová sa v novembri 2013 stala mamičkou dcérky Mie a odvtedy ju na obrazovkách Markízy takmer nebolo vídať. Moderátorka sa totiž naplno venovala potrebám svojej malej princeznej a len čas od času sa divákom pripomenula moderovaním nočného žrebovania lotérie Tipos.


Markizáčka Kalisová už má dieťa: Predčasný pôrod!


V poslednom období však brunetka zahájila svoj veľký televízny návrat – najprv uvádzaním živých prenosov z odovzdávania hudobných cien Grammy a filmových Oscarov. 


Čistá katastrofa na Markíze: Môže za to Kalisová!


No a od včera je kráska už aj novou tvárou relácie Reflex. No moderovanie to bolo naozaj bleskové – pred kamerami totiž Miriam strávila dokopy len krátkych 54 sekúnd a bolo po všetkom. Po novom sa totiž relácia skladá len z dvoch dlhých reportáží... Takže hoci relácia trvá 12 minút, Kalisová pred kamerami strávila skutočne len chvíľočku. Tak tomu sa hovorí super job, veď schválne, kto iný sa môže pochváliť, že dostane zaplatené za necelú minútu práce?

Miriam Kalisová mala včera v relácii Reflex svoju premiéru. A tá bola naozaj blesková.
Zobraziť galériu (6)
Miriam Kalisová mala včera v relácii Reflex svoju premiéru. A tá bola naozaj blesková.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: ReflexMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu