Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čistá katastrofa na Markíze: Môže za to Kalisová!

Miriam Kalisová moderovala s Romanom Juraškom Zobraziť galériu (5)
Miriam Kalisová moderovala s Romanom Juraškom

BRATISLAVA – Diváci jej poriadne naložili! Markizácka moderátorka Miriam Šmahel Kalisová (30) si v noci z nedele na pondelok odbehla z materskej dovolenky rovno do štúdia pred kamery, kde s kolegami zo Záhorskej Bystrice moderovala dlhoočakávanú oscarovú noc. Jej výkon sa však mnohým divákom nepáčil a známu brunetku v diskusiách vôbec nešetrili. Takto ju skritizovali!

Pustili sa do nej! Markizácka moderátorka Miriam Kalisová spolu s Romanom Juraškom a Borisom Pršom sprevádzala divákov počas nedeľnej noci najsledovanejším podujatím roka – 88. ročníkom udeľovania Oscarov. Vďaka televízii Doma si tento hollywoodsky večer mohli vychutnať v priamom prenose aj Slováci.

Zážitok z odovzdávania najznámejších sošiek si však mnohí diváci vraj nevychutnali tak, ako by chceli. Dôvodom bolo moderovanie Miriam Kalisovej, ktorú na sociálnej sieti poriadne skritizovali. „No teda, tá Kalisová bola čistá katastrofa, žiadny prehľad, nepripravená... otras,“ napísala diváčka na markizáckej fanúšikovskej stránke.

Komentárov v podobnom duchu tam bolo neúrekom. „Roman Juraško to mal radšej moderovať sám! Miriam Kalisová je otrasná... Skáče každému do reči a keď niečo povie, je to totálne od veci...“  uviedol ďalší nespokojný divák. „Popravde, obdivujem Juraška, že to dáva aj s takým handicapom v podobe Kalisovej... Je mi jasné, že nie každý moderátor sa trhá o moderovanie celú noc, ale ona absolútne nevie, čo rozpráva, len skáče do reči,“ predniesol svoj názor ďalší človek a tým kritické názory zďaleka nekončili. 

Zaujímalo nás preto, ako sa samotnej Miriam tento večer moderoval. Už pri prvých slovách bolo jasné, že nie je v najlepšej kondícii, čo nám potvrdila aj ona sama: „Som chorá už tri dni, ale moderovalo sa mi dobre, aj keď som sa bála, aby som sa nerozkašľala. Mala som veľký problém s hlasom, ale dúfam, že to nebolo počuť.“

Diváci sa však do nej pustili z iných dôvodov, zisťovali sme preto, či postrehla negatívne ohlasy a čo na ne hovorí. „Nie, neviem o tom, nič. Išli sme naživo, tak sa mohlo stať, že vznikli hluché miesta, či sme si skočili do reči, ale pri živom vysielaní tohto druhu, s ktorým som ja doposiaľ nemala takú skúsenosť, je to normálne. Vždy sa nájdu ľudia, ktorým sa to nepáči. A tiež je pravda, že nie som taký odborník na filmy, ani na hercov. A nebolo možné si to ani všetko napozerať, nedalo sa to fyzicky zvládnuť,“ priznala otvorene svoje nedostatky Šmahel Kalisová.

Okrem toho netajila, že od kolegu Romana Juraška sa má ešte čo učiť. „On je perfektný, odborník, jednoducho profík. On je môj vzor. Bez neho by to nemalo ani zmysel. Aj Boris Pršo bol skvelý, to je náš celebritný odborník. Ja som to skôr z tej ženskej stránky hodnotila, čo sa páči mne, veľakrát sme spolu ani nesúhlasili, čo bolo dobré, si myslím. Podľa môjho názoru bol tím zvolený dobre,“ uzavrela túto tému moderátorka. Čo si myslíte vy? Vyjadrite svoj názor pod článkom.

Viac o téme: Roman JuraškoMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu