Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalší trapas v Markíze: Diváci nespoznávali moderátorku!

Miriam Šmahel Kalisová Zobraziť galériu (5)
Miriam Šmahel Kalisová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Diváci sa nestačili čudovať! Miriam Šmahel Kalisová (30) si od svojich moderátorských začiatkov prešla viacerými televíznymi projektmi. Najnovšie sa brunetka stala tvárou magazínu Reflex. V publicistickej relácii sa ľuďom pri obrazovkách prihovára spoločne so svojimi kolegami každý pracovný deň v podvečerných hodinách. Naposledy ale markizácky tvorivý tím divákom poriadne zamotal hlavy.

Miriam Šmahel Kalisová bola v minulosti neodmysliteľnou súčasťou markizáckych Televíznych novín. Po tom, čo odišla na materskú dovolenku, sa však na televíznych obrazovkách neobjavovala veľmi často. Divákom sa ale po niekoľkomesačnej odmlke opäť pripomenula príležitostnými moderovačkami, či uvádzaním lotériovej súťaže. Krehká Slovenka dokonca dostala možnosť zažiariť aj vo väčších televíznych projektoch, ako je odovzdávanie hudobných cien Grammy, či sprevádzanie filmových nadšencov oscarovou nocou.


Čistá katastrofa na Markíze: Môže za to Kalisová!


Najnovšie svoje moderátorské zručnosti opäť predvádza na obrazovkách televízie Markíza. Brunetka sa totiž na istý čas stala novou posilou publicistickej relácie Reflex. Nedávno sa však ľudia pri televíznych obrazovkách nestačili čudovať, keď sa zjavila pred kamerami. 

Od začiatku Mirkinho vstupu totiž miesto jej mena svietilo na obrazovkách meno inej moderátorky – Kvety Horváthovej. Markizáckym tvorcom sa tak podaril drobný trapas. Nuž, ostáva už len dúfať, že sa od televízie podobného faux pas viac nedočkáme.

Zatiaľ, čo sa k divákom magazínu Reflex prihovárala Miriam Šmahel Kalisová, miesto jej mena sa na obrazovke objavilo meno inej markizáčky - Kvety Horváthovej.
Zobraziť galériu (5)
Zatiaľ, čo sa k divákom magazínu Reflex prihovárala Miriam Šmahel Kalisová, miesto jej mena sa na obrazovke objavilo meno inej markizáčky - Kvety Horváthovej.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Miriam Šmahel Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu