Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďurovčík ničí svoje herečky: Sú samá modrina... FOTO ako dôkaz!

Ján Ďurovčík, Petra Makranská, Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha Zobraziť galériu (36)
Ján Ďurovčík, Petra Makranská, Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ján Ďurovčík (44) má za sebou premiéru ďalšieho svojho autorského muzikálu - Atlantídy. Tentokrát do deja zakomponoval piesne legendárneho speváka Mira Žbirku (63) a zožal tým u divákov obrovský úspech. No nebolo by to ono, pokiaľ by za každým jeho dielom nebol poriadny kus driny. A práve tým je režisér známy - na svojich hercov má obrovské nároky... Svoje by o tom vedela rozprávať speváčka Dáša Šarközyová (26) alias Mamba Dasha alebo tanečnica Petra Makranská. Tie na javisku doslova zničil!

Ďalší grandiózny kúsok! Ján Ďurovčík vo štvrtok večer uviedol do sveta ďalší zo svojich autorských muzikálov - Altantídu. Po Ôsmom svetadieli, v ktorom zneli piesne hviezdneho Elánu, umelec stavil na ďalšiu slovenskú spevácku legendu, Mira Žbirku. A ako už u režiséra býva zvykom, aj toto dielo zožalo u divákov obrovský úspech. 

No niet ani divu... Veď za každým jeho muzikálom je obrovský kopec driny. Choreograf je totiž známy tým, že je veľký perfekcionista a na svojich hercov má veľké nároky. Všetko musí byť na premiére tip-top, a tak tomu predchádzajú dlhé hodiny skúšania a nacvičovania. No po tréningoch to potom pôsobí, akoby tanečníkov na javisku doslova ničil. 

Dôkazom sú fotky, ktoré tesne pred premiérou zavesila na sociálnu sieť Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha. Speváčka je po náročných tréningoch doslova samá modrina. „Keby si niekto myslel, že hrať v divadle je hračka a flákanie... Moje nožičky. Nie, to vľavo nie je tetovanie - všetko sú to modrinky. Údel herečky... Aj tak milujem divadlo!“ podelila sa so svojimi fanúšikmi kráska.

Inak na tom nie je ani tanečnica Petra Makranská. Manželka herca Petra Makranského, známeho z markizáckeho seriálu Chlapi neplačú, ukázala tmavé fľaky na nohách na afterparty po premiére. Odhalili ich modré šaty, v ktorých plavovláska počas večera doslova žiarila. No jej dokonalý vzhľad trochu narúšal malý bolestivý detail. Veď pozrite sami!

 

Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha sa podelila o svoje modriny s fanúšikmi na sociálnej sieti Facebook.
Zobraziť galériu (36)
Dáša Šarközyová alias Mamba Dasha sa podelila o svoje modriny s fanúšikmi na sociálnej sieti Facebook.  (Zdroj: Facebook M.D.)

Tanečnici Petre Makranskej spod modrej sukne vykukli dve tmavé modriny.
Zobraziť galériu (36)
Tanečnici Petre Makranskej spod modrej sukne vykukli dve tmavé modriny.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Ján ĎurovčíkMamba Dasha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu