Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexi FOTO blondínky z Telerána: Markíza, tejto by malo byť na obraze viac!

Klaudia Kristiníková Zobraziť galériu (5)
Klaudia Kristiníková (Zdroj: archív K.K./Katarína Opatovská)

BRATISLAVA - Wau, to je ale kočka! Práca na televíznych obrazovkách si okrem daru reči vyžaduje aj oku lahodiaci vzhľad. No a túto podmienku jednoznačne spĺňa redaktorka markizáckeho Telerána Klaudia Kristiníková (24). Veď na krásnu blondínku je doslova radosť pozerať. Svedčia o tom napokon aj fotky, ktoré sa nám podarilo získať. Pozrite sami - táto by sa rozhodne mala vo vysielaní objavovať viac!

Keď sa snúbi krása s darom reči, sú to tie najlepšie predpoklady na prácu v televíznej brandži. Všetky tieto atribúty do bodky spĺňa aj redaktorka markizáckeho Telerána Klaudia Kristiníková. Svedčia o tom v neposlednom rade aj jej umelecké fotky, ktoré sa nám podarilo získať. 

Husté blond vlasy, príjemný výraz, dokonalé krivky... No skutočne radosť pozerať. Veľká škoda, že za celý ten čas, čo kráska v Markíze pracuje, ju diváci môžu vídať len za stolíkom s notebookom. Veď pozrite na ňu, rozhodne by jej na obraze malo byť viac!

Na sexi redaktorku markizáckeho Telerána Klaudiu Kristiníkovú je naozaj radosť pozerať.
Zobraziť galériu (5)
Na sexi redaktorku markizáckeho Telerána Klaudiu Kristiníkovú je naozaj radosť pozerať.  (Zdroj: archív K.K./Katarína Opatovská)

Viac o téme: TeleránoKlaudia Kristiníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu