Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bývalá markizáčka opäť tehotná: Najprv tri potraty, teraz nekonečné šťastie!

Soňa Lexmanová by mala vo februári porodiť tretiu dcérku. Zobraziť galériu (7)
Soňa Lexmanová by mala vo februári porodiť tretiu dcérku.

BRATISLAVA - Nemala to ľahké! Bývalá redaktorka markizáckeho spravodajstva Soňa Lexmanová (41) vždy snívala o založení rodiny. Bohužiaľ, osud akoby bol spočiatku proti tomu. Až trikrát o svoje vytúžené dieťatko prišla. Dnes je však nekonečne šťastná. Je totiž v 33. týždni svojho tretieho tehotenstva a k dvom dcérkam jej pribudne ďalšia princezná.

Cesta k šťastiu nebola jednoduchá! Soňa Lexmanová, ktorá kedysi pracovala v spravodajstve Markízy a neskôr v nadácii televízie Joj, si vo svojom živote prešla tým najhorším, čo sa žene môže stať, rovno trikrát. Osud akoby jej nechcel dopriať byť mamou.

Soňa sa však nevzdala a v roku 2005 porodila svoje prvé dieťa. Ďalšie prišlo o sedem rokov neskôr. A dnes je opäť v požehnanom stave. „Je to moje prvé tehotenstvo bez zdravotných problémov. Keďže mám 41, tak niektorí, i moji vlastní rodičia, na mňa hľadia s obavou, ja som však spokojná. Občas unavená, zmätená, určite ale šťastná,” povedala nám Lexmanová, ktorá sa stále naplno venuje práci v PR agentúre i filantropickým aktivitám. 

Brunetka je v 33. týždni tehotenstva a už si pripravuje pre bábätko výbavičku. „Môj pôrodník povedal, že by sme mali byť už od polovice februára pripravení. Pri mojom šťastí sa narodí 29. 2. Zas ale, byť o rok starší len každé štyri roky, aj to má svoje výhody,” prezradila nám pobavene. 

Ako sme sa dozvedeli, Lexmanovci už poznajú ja pohlavie svojho bábätka. „Či chceme, alebo nie, pôrodník nám to vždy prezradí. Je to spôsobené aj tými predchádzajúcimi indikáciami a stavom,” povedala nám Soňa. A nejde len o to, že viackrát o dieťatko prišla. „Johanke objavili ešte počas „pobytu v brušku” cystu a hneď po pôrode ju operovali. Pri Terinke zas u mňa diagnostikovali extrasystoly, teda výpadky srdcovej činnosti,” uviedla žena, ktorá to s rozširovaním svojej rodiny naozaj nemala ľahké. Nakoniec však bude mať doma tri princezné a jej manžel sa môže cítiť ako pán kráľ. 

V tomto prípade to naozaj vyzerá ako v rozprávke – všetko sa na dobré obrátilo. „Najväčšia láska na svete, ktorú viete dať a dostávať, je tá od vašich ratolestí. Neviem si predstaviť byť a žiť bez nich. Nepovažujem sa za matku roka, keďže naozaj veľmi lipnem na svojej práci, ale naše dcéry sú našimi „ňuňkáčikmi”, kamoškami, dobíjačmi energie, náručou, do ktorej sa vždy rada schúlim. Moja rodina je môj pevný pilier, prístav, kam sa i napriek občasným búrkam vraciam, a hlavne neoceniteľný drahokam, ktorý si občas zabúdam vážiť,” vyznala sa na záver Soňa Lexmanová. 

Soňa Lexmanová má dve dcérky a čoskoro sa stane mamou tretej.
Zobraziť galériu (7)
Soňa Lexmanová má dve dcérky a čoskoro sa stane mamou tretej.

Viac o téme: Soňa Lexmanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu