Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V Markíze to vrie: Nočná razia kriminálky!

Kvôli škandálu Ľubomíra Herka v Teleráne nabehla kriminálka do Markízy. Zobraziť galériu (5)
Kvôli škandálu Ľubomíra Herka v Teleráne nabehla kriminálka do Markízy.

BRATISLAVA – Toto ešte v televízii nezažili! Utorkové Teleráno sa zrejme zapíše do histórie, a to vďaka kuchárovi Ľubomírovi Herkovi (36), ktorý si v živom vysielaní dovolil to, čo nemá na obraze obdoby. Vďaka jeho škandálu s tzv. lajnou z bieleho prášku dostal seba aj televíziu do poriadnych problémov. Ako sa topkám podarilo zistiť, Národná kriminálna agentúra nabehla v stredu vo večerných hodinách do priestorov televízie.

Poriadne si zavaril, a nielen sebe! Ranné utorkové vysielanie obľúbenej markizáckej relácie Teleráno mnohých divákov poriadne šokovalo. Kuchár Ľubomír Herko si totiž dovolil niečo nevídané. 

V kuchynskom kúte si upravoval kreditnou kartou kôpku bieleho prášku, vedľa ktorej mal zrolovanú bankovku. V tom momente to vyzeralo ako prenos z drogového brlohu. Jeho čin ihneď vyvolal veľký rozruch. Vedenie televízie priznalo, že tento prešľap nenechajú bez dôsledkov. „Považujeme to za absolútne nevhodný „vtip“, ktorý nemá v takejto relácii čo robiť. V rámci televízie z toho vyvodíme dôsledky,“ prezradila nám hovorkyňa televízie Tatiana Tóthová.

Incident však začala riešiť už aj Národná kriminálna agentúra. Ako sa topky z dobre informovaného zdroja dozvedeli, v stredu vo večerných hodinách sa v priestoroch televízie Markíza uskutočnila policajná razia. „Kriminálka je teraz v Markíze a prešetruje to, čo predviedol kuchár Herko v Teleráne. Je to príkaz krajského riaditeľa,“ prezradil nám zdroj. Vyšetrovatelia prišli v civile, čo nám potvrdili aj na vrátnici televízie. 

Oslovili sme preto aj hovorkyňu Markízy Tatianu Tóthovú. „Nejednalo sa o raziu, polícia iba doručila žiadosť o poskytnutie záznamu relácie  a zoznamu štábu,“ uviedla hovorkyňa. Je ale trochu zvláštne, že by v neskorých večerných hodinách, keď v televízii prakticky nikto nie je, muži zákona priniesli len nejaký papier...

VIDEO: Kuchár Ľubomír Herko si v Teleráne poriadne zavaril!

teleráno kuchár

Viac o téme: Ľubomír Herko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu