Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Nastávajúci rodičia Pocisková a Tůma: Plánujú svadbu, ale... Toto je naozaj zvláštne!

Nela Pocisková a Filip Tůma Zobraziť galériu (4)
Nela Pocisková a Filip Tůma (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Každý zvlášť! Cez víkend vyšlo najavo, že Nela Pocisková (25) a Filip Tůma (36) sa v polovici budúceho roka stanú rodičmi. Herečka už štvrtý mesiac nosí pod srdcom svoje prvé dieťatko. A spolu s hercom a spevákom sa už čoraz viac rozprávajú aj na tému svadba. No aj napriek tomu - ako sa nám podarilo zistiť - najkrajšie sviatky v roku nebudú tráviť spolu. A to je naozaj trochu zvláštne.

Nie je to tak dávno, čo Nela Pocisková otvorene priznala, že by dieťatko s partnerom Filipom Tůmom prijala aj hneď. Vtedy ešte verejnosť nevedela, že známa herečka už svoje prvé bábätko pod srdcom nosí. Radostná správa sa dostala do sveta len tento víkend.


Tajomstvo prezradené: Nela Pocisková je tehotná! 


A hoci sa zo známych partnerov už čoskoro stane mladá rodinka a dokonca začínajú skloňovať aj slovo svadba, zatiaľ si ešte každý žije vlastným životom. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, dvojica spoločne nebude tráviť ani Vianoce. Štedrý večer si každý užije pekne so svojimi rodičmi. 

„No, budeme spolu akože v kontakte, ako asi 24-tého úplne nebudeme spolu, to bude každý so svojou rodinou, ale už 25-teho budeme spolu...“ prezradil pre Topky.sk Tůma. Samotnú večeru a rozdávanie darčekov tak zažije každý z nich na inom mieste. „Toho 24. zájdeme spolu cez deň na prechádzku, takže budeme asi tak vlastne spolu,“ uviedol operný spevák. 

To však mnohým môže prísť už v tomto prípade, keď dvojicu spája oveľa viac než len partnerský vzťah, dosť zvláštne. Ale veď spoločných Vianoc si užijú ešte habadej... Aj so spoločným dieťatkom.


Lístky na vianočný koncert Nely Pociskovej a Filipa Tůmu si môžete zakúpiť v sieti predpredaj.sk >>


Viac o téme: Filip TůmaNela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu