Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pocisková sexi ako nikdy predtým: Predviedla nadupaný výstrih!

Nela Pocisková predviedla plný dekolt. Zobraziť galériu (7)
Nela Pocisková predviedla plný dekolt. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúha, to je pohľad! Nela Pocisková (25) sa nikdy netajila tým, že si k svojim ženským zbraniam dopomohla plastickou operáciou. No na rozdiel od iných žien zo slovenského šoubiznisu svoje vnady príliš neukazovala. No na nedávnom podujatí sa herečka objavila v spoločenských šatách, ktoré odhalili jej plný dekolt. A pozrite, bola sexi ako nikdy predtým.

Nela Pocisková si pred pár rokmi nechala svoj vylepšiť svoj hrudník. No napriek tomu, že takto získala postavu svojich snov, rozhodne nepatrí k ženám, ktoré by sa svojimi vnadami neustále chválili. Naopak, ani do spoločnosti sa neoblieka nijako vyzývavo a volí skôr zahalené typy outfitov. 

Na nedávne vystúpenie si však Nela obliekla elegantné šaty, ktoré toho odhalili oveľa viac, ako sme boli doposiaľ u krásky zvyknutí. Svieži módny kúsok totiž zvýraznil oblasť jej dekoltu. No a ten mala teda poriadne naprataný. Ktovie, či sa na umelkyni už podpísalo tehotenstvo, no v každom prípade sa jej počas večera asi len máloktorý chlap pozeral do očí... Veď uznajte!

Nela Pocisková sa nedávno v spoločnosti objavila v šatách, v ktorých mala poriadne nadupaný dekolt. Ktovie, možno sa na ňom podpísalo už aj tehotenstvo. S partnerom Filipom Tůmom totiž brunetka čaká bábätko.
Zobraziť galériu (7)
Nela Pocisková sa nedávno v spoločnosti objavila v šatách, v ktorých mala poriadne nadupaný dekolt. Ktovie, možno sa na ňom podpísalo už aj tehotenstvo. S partnerom Filipom Tůmom totiž brunetka čaká bábätko.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Nela Pocisková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu