Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Gay zo seriálu Glee sa oženil: S touto ženou!

Max Adler Zobraziť galériu (2)
Max Adler (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Americký herec Max Adler, ktorý v seriáli Glee stvárňoval gaya Davea Karofskeho, sa v sobotu oženil so svojou dlhoročnou partnerkou, 33-ročnou herečkou Jennifer Bronstein. Obrad sa konal v súkromnom sídle v Hollywood Hills. Dvojica sa zasnúbila v roku 2012 počas dovolenky v Ríme.

 „Svadba bola veľmi intímna záležitosť 75 najbližších priateľov a rodiny,“ povedal nemenovaný zdroj pre americký magazín US Weekly. Dodal, že napriek daždivému počasiu sa každý bavil.

Medzi svadobnými hosťami bol napríklad Adlerov herecký kolega zo seriálu Glee (2009 - 2015) Darren Criss či americký filmový producent a režisér Adi Shankar. Úlohy družbov sa zhostili brat 29-ročného herca Jake, jeho najlepší priateľ zo strednej školy a švagor. 

Max Adler je známy najmä ako Dave Karofsky zo spomínaného seriálu Glee. Účinkoval tiež vo filmoch Wolf Town (2011), Detention of the Dead (2012), Láska a česť (2013), 23 Blast (2014) či Believe Me (2014). Objaví sa aj v pripravovanej, zatiaľ nepomenovanej snímke režiséra Woodyho Allena či filme Sully, v hlavnej úlohe s Tomom Hanksom. 

Správu na svojom Twitteri oznámil aj samotný Max Adler. Preklad:
Zobraziť galériu (2)
Správu na svojom Twitteri oznámil aj samotný Max Adler. Preklad:  (Zdroj: Twitter M.A.)
​ 

Viac o téme: Max AdlerJennifer Bronstein
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu