Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kollárová exmilenka provokovala: Taký výstrih, že... Fúha!

Martina Sabbatini Štofaníková Zobraziť galériu (9)
Martina Sabbatini Štofaníková

PALM SPRINGS – Pohľad, čo stojí za to! Martina Sabbatini Štofaníková (35) je jednou z ôsmich žien, ktoré známemu playboyovi Borisovi Kollárovi (50) porodili potomka. Dnes je však už viac než rok vydatá za úspešného športovca, golfistu Roryho Sabbatiniho (39). Dvojica je spolu šťastná a stále zamilovaná, o čom svedčia aj brunetkine najnovšie fotografie na sociálnej sieti. A dokonca žiari a je sexi oveľa viac ako kedykoľvek predtým. Pozrite, aký zvodný outfit predviedla.

Martina Štofaníková patrí do takzvaného háremu plejboja Borisa Kollára. Porodila mu jeho v poradí štvrté dieťa, ktorým bol úplne prvý syn v rodinnom klane. Jeho avantúry však nemienila tolerovať a za podnikateľom zabuchla dvere. Pred rokom v októbri sa dokonca v USA vydala za úspešného golfistu Roryho Sabbatiniho.

Vyštudovaná právnička svojho manžela spolu so synom Šimonom Heliodorom sprevádza na turnajoch po svete. Jedného sa zúčastnila aj pred pár dňami. „Sme v Palm Springs. Zajtra hráme Humana Classic,“ napísala Martina v diskusii pod fotografie, ktoré zverejnila na sociálnej sieti.

Okrem zaľúbenej dvojice každého ihneď upúta aj brunetkin outfit, ktorý jednoducho vyráža dych. Martina si totiž na párty obliekla čierny overal s poriadne hlbokým výstrihom, ktorý sa nedal prehliadnuť. „O túto ženu Boris prišiel?!“ kládol si otázku jeden z jej fanúšikov. „Krásna si Martinka a krásne oblečenie,“ písali jej ďalší.

Štofaníkovej plné prsia tak bezpochyby pútali pozornosť aj nejedného pána na akcii. Ale ako vidieť na záberoch, brunetka mala oči iba pre svojho milovaného manžela. Vidieť, že je šťastná a zamilovaná a treba priznať, že  jej to pristane oveľa viac ako kedykoľvek predtým.

Martina Sabbatini Štofaníková žiari šťastím a jej oveľa viac sexi ako kedykoľvek predtým. Takýmto výstrihom provokovala.
Zobraziť galériu (9)
Martina Sabbatini Štofaníková žiari šťastím a jej oveľa viac sexi ako kedykoľvek predtým. Takýmto výstrihom provokovala.

 

 

Viac o téme: Martina Štofaníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu