Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Švajdovci prekvapili v priamom prenose: Toto ste v správach ešte nikdy nevideli!

Patrik a Zlatica Švajdovci prekvapili divákov. Zobraziť galériu (10)
Patrik a Zlatica Švajdovci prekvapili divákov.

BRATISLAVA - Sobotné Televízne noviny začali tak, ako každé iné. Po reportáži o Nadácii Televízie Markíza však moderátorská dvojica avizovala niečo, čo diváci v správach určite ešte nevideli. A po krátkej prestávke sa na obrazovkách objavili Patrik Švajda (43) a jeho manželka Zlatica Švajdová Puškárová (38) vystrojení v krojoch.

Zaujímavé spestrenie! Televízne noviny sú seriózna relácia, no moderátori tam občas vložia niečo svojské. Napríklad prejav nežností medzi Patrikom Švajdom a Zlaticou Puškárovou v čase, keď ešte neboli manželia. 

V sobotu však prekvapili divákov úplne iným spôsobom. Po reportáži o Nadácii Televízie Markíza prišli záhadné slová. „My pri tejto príležitosti pripravujeme do Televíznych novín ešte jedno veľmi zaujímavé prekvapenie,” povedal Patrik. „Áno, zostaňte s nami, už o chvíľu vám ukážeme, čo ste ešte určite v Televíznych novinách nevideli,” dodala Zlatica. 

A po krátkej prestávke sa ukázali pred kamerami v krojoch. Moderátor sa dokonca v zahlásení ďalšej správy pokúšal aj o nejaký prízvuk, ktorý by k ľudovému oblečeniu pasoval. Manželia sa takto vystrojili práve v súvislosti s nadáciou, ktorá dnes pripravila svojim tváram rôzne výzvy, vďaka ktorým pomáhali. Švajdovci si počas dňa strihli ľudové tance so SĽUK-om. 

Patrik Švajda a Zlatica Švajdová Puškárová odmoderovali záver Televíznych novín v krojoch.
Zobraziť galériu (10)
Patrik Švajda a Zlatica Švajdová Puškárová odmoderovali záver Televíznych novín v krojoch.

Viac o téme: Zlatica PuškárováPatrik Švajda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu