Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Puškárovej problémy v priamom prenose: Zlatica, čo sa to dialo?!

Zlatica Puškárová mala v priamom prenose problémy s vlasmi. Zobraziť galériu (7)
Zlatica Puškárová mala v priamom prenose problémy s vlasmi. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Úsmevný trapas, ktorý sa nevidí tak často! Moderátorka markizáckych Televíznych novín Zlatica Švajdová Puškárová (38) sa vo štvrtok v Televíznych novinách nevyhla menším problémom, ktoré si ihneď všimli pozorní diváci a okamžite nás na to upozornili. Známa blondínka totiž mala neposlušné vlasy, vďaka ktorým vyzerala každú chvíľu inak. Vyviedol ju tento nepríjemný problém z miery?

Diváci v strehu! Moderátorka markizáckych Televíznych novín Zlatica Švajdová Puškárová je považovaná za jednu z najväčších profesionálok vo svojom obore. Ale aj jej sa občas pritrafí niečo, s čím neráta a môže ju to poriadne rozhodiť. Vo štvrtok večer na televíznej obrazovke v priamom prenose mala blondínka menšie problémy, ktoré si ihneď všimli pozorní diváci.

Išlo o to, že Puškárová hlásila správy a každú chvíľu mala iný účes. Zrejme mala zle prichytené vlasy, ktoré si počas vysielania robili, čo chceli. Na začiatku Televíznych novín ich mala Zlatica zopnuté vzadu a počas hlásenia ďalšej reportáže sa jej začali uvoľňovať a padať na bok, čím pôsobil účes strapato.

Napriek tomu, že sa markizáčka tvárila ako profíčka a rozpadajúci účes sa snažila ignorovať, zaujímalo nás, či ju predsa len tento nepríjemný problém nevyviedol vnútorne z miery. „Nie, nevyviedol. My zažívame rôzne situácie a niekedy aj takéto úsmevné s vlasmi,“ uviedla Puškárová, ktorá už v druhej polovici správ mala vlasy opäť na správnom mieste. 

Viac o téme: Zlatica Puškárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu