Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Moderátorka Wisterová v spoločnosti: Juj, to je trapasík!

Vera Wisterová Zobraziť galériu (8)
Vera Wisterová

BRATISLAVA - Toto jej nevyšlo! Na Veru Wisterovú (38) bola vždy radosť pozerať. Nielen kvôli jej moderátorským skúsenostiam, ale aj dokonalému výzoru. Hoci sa momentálne venuje predovšetkým materským povinnostiam, v stredu si odbehla na charitatívnu akciu, kde sa jej však pritrafil menší trapas. Známa ryšavka sa tam promenádovala v roztrhnutých šatách.

Aj majster tesár sa občas utne! A to je najnovšie prípad vychytenej moderátorky Very Wisterovej. Keďže je známa ryšavka momentálne na materskej dovolenke, v spoločnosti ju často nevidieť. Tentokrát však urobila výnimku.

V stredu poobede sa objavila na charitatívnej akcii. Nadácia istej automobilky totiž oceňovala mladých dizajnérov z detských domovov a náhradných rodín, ktorí sa zapojili do jej vianočného projektu. Za model najkrajšieho prírodného auta sa víťazmi stali deti z Martina. Získali nové auto, ktoré im odovzdali dve známe krásky – Vera Wisterová a Soňa Skoncová.

A práve mamičke dvoch chlapcov sa prihodil menší trapasík. Mohli za to jej výrazné šaty, ktoré sa moderátorke na chrbte roztrhli. Ona o tomto faux pas však vôbec nevedela. Upozornili ju až okolostojaci. „To vážne?“ znela reakcia ryšavky, keď jej drobnú „nehodu” potvrdila aj Soňa. Vera donedávna dojčila a zrejme zmenený objem jej hrudníka spôsobil, že šaty povolili. Napriek tomu nestrácala krásna ryšavka úsmev na perách.

Moderátorke Vere Wisterovej sa takto roztrhli šaty na chrbte.
Zobraziť galériu (8)
Moderátorke Vere Wisterovej sa takto roztrhli šaty na chrbte.

Viac o téme: Vera Wisterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu