Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hriešne drahá Cibulková: Nahodená za viac ako 170 tisíc eur... ale s chybičkou krásy!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (18)
Dominika Cibulková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ako hollywoodska star! Úspešná tenistka Dominika Cibulková (26) sa v utorok podvečer objavila na slávnostnom otvorení obchodu s diamantovými šperkmi a opäť hviezdila v hriešne drahom outfite. Cena dizajnérskych kúskov a klenotov, ktoré mala blondínka na sebe, sa šplhala k závratnej sumičke, ktorá vás bezpochyby dostane. Okrem toho však blondínka odhalila aj jemný nedostatok.

Z tohto vám padne sánka! O Dominike Cibulkovej  je dobre známe, že okrem tenisu miluje aj módu a rada sa obklopuje luxusnými a drahými kúskami.  A nebolo to inak ani na utorkovom slávnostnom otvorení obchodu s diamantovými šperkmi.


Z Cibulkovej luxusu sa vám zatočí hlava: Doplnky za viac ako 45 tisíc eur!


Blondínka sa tam objavila nahodená ako skutočná hviezda. Žiarila v elegantných šatách od gruzínskeho módneho návrhára s nádychom extravagancie za 1240 eur, v luxusných topánočkách od svetoznámeho návrhára s povestnou červenou podrážkou v hodnote 930 eur a s drahou kabelkou od prestížnej talianskej značky za 1450 eur. Tento glamour štýl doplnila exkluzívnymi diamantovými klenotmi v celkovej hodnote 168 tisíc eur.  

Svoj luxusný styling doladila blondínka aj dokonalým mejkapom a účesom, o ktorý sa jej postarali odborníci rovnako ako o outfit. Hoci na prvý pohľad vyzerala naozaj ako hollywoodska celebrita na červenom koberci, pozorné oko pozvaných hostí si bezpochyby všimlo i jemnú chybičku krásy.

Dominike totiž nielen presvitali bradavky, ale predovšetkým sieťované otvory na šatách odhalili jemné faldíky, ktoré vznikli jej postojom pri pózovaní. Napriek tomuto chvíľkovému nedostatku ale patrila hriešne drahá Cibulková k najkrajším dámam večera.

Dominika Cibulková v luxusnom outfite s chybičkou krásy - priesvitná čierna sieťovina odhalila faldík.
Zobraziť galériu (18)
Dominika Cibulková v luxusnom outfite s chybičkou krásy - priesvitná čierna sieťovina odhalila faldík.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu