Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Toto Cibulkovú (ne)poteší: Aha, veď vyzerá ako hééérečka z Kurvahoši!

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (5)
Dominika Cibulková

BRATISLAVA - To je podoba! Dominika Cibulková (26) sa na tenisových kurtoch teší jednému úspechu za druhým. No stále nezabúda na svojich fanúšikov. Tých nedávno na sociálnych sieťach potešila poriadne sexi záberom. Odfotila sa totiž v dráždivých plavkách, ktoré odhalili jej zadok aj obrysy pŕs. No netrvalo dlho a webom sa začal šíriť ďalší obrázok, tentoraz koláž. A mladá športovkyňa zrejme nebude veľmi nadšená - prirovnávajú ju totiž k Irenke z Kurvahošigutntag.

O tom, že Dominika Cibulková patrí k najkrajším svetovým športovkyniam, niet pochýb. Dokazuje to pravidelne nielen na tenisových kurtoch, ale aj na sociálnych sieťach. Tam fanúšikov zásobuje fotkami aj zo svojho súkromného života. A jednou takou sa na webe pochválila aj nedávno.

Plavovláska sa odfotila v dráždivých čiernych plavkách, ktoré vďaka hlbokému vykrojeniu odhalili okrem neopáleného pásika a vypracovaného zadku aj obrysy jej nahých pŕs. No netrvalo dlho a Facebookom začal kolovať ďalší záber – koláž. A tá zrejme športovkyňu veľmi nepoteší. Prirovnávajú ju totiž k prostitútke Irenke z legendárneho českého filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntag.

Ale úprimne, naozaj ju na tomto zábere pripomína. Jej plavky totiž nápadne pripomínajú tie Irenkine. Rovnako odhaľujú veľkú časť zadku, aj vykrojenie je také hlboké, že odhaľuje obrysy ženských zbraní. Navyše aj pózu Dominika vystrúhala takmer navlas rovnakú ako hééérečka z obľúbenej komédie. Veď pozrite sami!

Facebookom sa začala šíriť koláž, na ktorej Dominiku Cibulkovú prirovnávajú k Irenke z legendárnej komédie Kurvahoši.
Zobraziť galériu (5)
Facebookom sa začala šíriť koláž, na ktorej Dominiku Cibulkovú prirovnávajú k Irenke z legendárnej komédie Kurvahoši.  (Zdroj: Facebook D.C.)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu