Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vitteková šokuje: Obrovská zmena po 20-tich rokoch!

Patrícia Vitteková podstúpila po 20 rokoch obrovskú zmenu. Zobraziť galériu (5)
Patrícia Vitteková podstúpila po 20 rokoch obrovskú zmenu.

BRATISLAVA - Toto by ste od nej nečakali! Patrícia Vitteková (35) sa pred pár dňami rozhodla podstúpiť životnú zmenu. Po 20-tich rokoch sa odhodlala pre radikálny krok, ktorý šokoval jej okolie.

Prekvapila! Patrícia Vitteková patrí k ženám, ktoré sa o seba poctivo starajú. Brunetku vidieť v spoločnosti vždy luxusne a štýlovo nahodenú. Jej dokonalý styling, ktorý dotvárala aj jej hustá dlhá hriva, jej mnohé ženy často mohli závidieť.

Pred pár dňami sa však speváčka rozhodla pre obrovskú životnú zmenu. Po dvadsiatich rokoch sa nechala nakrátko ostrihať a prefarbiť. Jej krok mnohých jej známych bezpochyby poriadne šokoval. Ako nám aj sama brunetka prezradila, mala z toho obrovský strach. „Dospela som do bodu, kedy som sa rozhodla, že je čas na zmenu, ktorej som sa roky bála.  Po 20-tich rokoch som si nechala predĺžené vlasy ostrihať a zafarbiť na modro-čierno,“ prezradila Vitteková, ktorej sa tmavé vlasy vždy páčili. Také mala totiž jej mama, keď bola ona malá.

Väčšina ľudí ju poznalo ako blondínu tancujúcu v Let´s Dance a neskôr ako brunetu. „Od 14-tich rokov som bola blondína, ale takto sa vidím dnes. Navrhla mi to vlastne dcéra, ktorá prišla s tým nápadom, aby som sa dala ostrihať. Boli aj ďalšie podnety od ľudí, ktorým verím. Tak jedného dňa to šlo dole,“ ozrejmila nám speváčka dôvod, prečo sa pre takú radikálnu zmenu vlastne rozhodla. 

Zaujímalo nás aj to, ako sa v novom účese cíti a čo na jej zmenu hovorí okolie. „Je to brutálne oslobodzujúci pocit. Ešte stále sa pozorujem a všímam si aj reakcie okolia, ktoré sú ku podivu veľmi dobré. Dcéry mi hneď povedali, že je to wau, čo ma teší, lebo ony vždy povedia pravdu,“ uviedla spokojne Patrícia, ktorej krátky tmavý zostrih naozaj veľmi pristane. Vyzerá mlado, sexi a šik. Zisťovali sme preto aj to, či v jej prípade platí staré známe - nový účes, nový chlap. „To sa hovorí, ale podľa mňa je to hlúposť. To si určite nejaký muž vymyslel. U mňa je to o vnútornom pocite,“ dodala so smiechom na záver Vitteková.

Patrícia Vitteková sa takto zmenila. Bola blondínka, brunetka a dnes je z nej čiernovláska s krátkymi vlasmi.
Zobraziť galériu (5)
Patrícia Vitteková sa takto zmenila. Bola blondínka, brunetka a dnes je z nej čiernovláska s krátkymi vlasmi.

Viac o téme: Patrícia Vitteková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu