Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Najväčšia česká kauza s neverou: Ona chce ROZVOD a on... To nepochopíte!

Dagmar Patrasová sa s manželom Felixom chce rozviesť. Zobraziť galériu (6)
Dagmar Patrasová sa s manželom Felixom chce rozviesť. (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA – Už má toho plné zuby! Aférka záletného Felixa Slováčka (72) s mladou výtvarníčkou Luciu Gelemovou (32), zdá sa, nemá konca. Hoci ju vraj hudobník pred časom ukončil, nedávno ho českí novinári opäť prichytili po boku mladšej brunetky. A jeho zákonitá manželka Dagmar Patrasová (59), ktorá mu ešte chcela dať šancu, to už nevydržala. Konečne si povedala dosť. A dokonca už podala aj žiadosť o rozvod. Na prekvapenie mnohých hudobník nejasá, že bude voľný, práve naopak.

Pohár trpezlivosti pretiekol! Známy muzikant Felix Slováček ani na „staré kolena“ nezaháľa a ako sa zdá, užíva si život plnými dúškami. Už vyše roka sa skloňuje s jeho menom aj slovo nevera. Jeho manželka, česká herečka Dagmar Patrasová tak v poslednom období prežívala ťažké chvíle plné sklamania a hanby.

Po 33 rokoch manželstva si jej muž našiel mladšiu milenku – výtvarníčku Luciu Gelemovú, s ktorou sa ale údajne pred časom rozišiel a vrátil sa späť k svojej zákonitej polovičke. Dokonca sa manželia spoločne nedávno objavili aj na istej akcii, kde to herečka však nezvládla, opila sa a vyrobila si poriadny škandál.

Dnes je už všetko zase inak. Felixa pred pár dňami opäť české médiá prichytili na tajnom rande s exmilenkou, a tak sa brunetka rozhodla nielen vyhrážať, ale aj konať. S Félixom sa chce rozviesť. Podľa informácií denníka Aha! už dokonca žiadosť o rozvod leží na príslušnom súde. „Nechcem to rozoberať ani komentovať,“ uviedla pre českých novinárov Patrasová.

Na prekvapenie mnohých tento krok nevie predýchať práve jej manžel. „Ja sa rozvádzať v žiadnom prípade nebudem. Za žiadnu cenu na rozvod nepristúpim. Nebudem nič meniť, takto mi to vyhovuje,“ tvrdí prekvapujúco muzikant, ktorý by chcel zjavne žiť s manželkou aj milenkou zároveň. Ale to sa pri svojej žene poriadne prerátal a tento mužský sen sa mu zjavne nesplní. Ak to teda Dagmar dotiahne do úplného konca. 

Viac o téme: Dáda PatrasováFélix Slováček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu