Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známy neverník sa vysmieva manželke: Verejné tančeky s milenkou a obhliadka svadobných šiat!

Felix Slováček dobrotu neseká. Zobraziť galériu (8)
Felix Slováček dobrotu neseká.

PRAHA - Jedno prekvapenie za druhým! Na Česko-Slovenskom plese mnohým vyrazili dych svojou účasťou Dagmar Patrasová (59) a Felix Slováček (72). Kvôli nevere totiž herečka podala žiadosť o rozvod. Hoci ju neskôr stiahla, nik nečakal, že sa manželia hneď objavia na ostro sledovanej udalosti. O pár dní neskôr však umelkyňa dostala od svojho životného partnera doslova facku. Objavil sa totiž na plese plnom novinárov s milenkou (33). A dokonca si tam vychutnali aj prehliadku svadobných šiat.

Behá od manželky k milenke! Dagmar Patrasová zažila verejné poníženie, keď bola verejne odhalená nevera jej muža. Felix Slováček neskôr styky s mladšou priateľkou Luciou prerušil, no nie na dlho. Keď sa opäť spolu objavili na verejnosti, schyľovalo sa k rozvodu. 

Potom ale prišiel ďalší zvrat. Herečka sa nechala prehovoriť na zachovanie manželstva a žiadosť zo súdu stiahla. Dokonca sa s Felixom ukázala na Česko-Slovenskom plese. O svojom vzťahu sa s novinármi rozprávať nechceli, no nechýbali úsmevy, ani hudobníkova ruka ovinutá okolo Dagmarinho pásu. 

No netrvalo dlho a saxofonista uštedril matke svojich detí ďalšiu podpásovku. O týždeň neskôr totiž vzal na ples mariánskolázenských novinárov svoju milenku. Vystupovali tam ako párik, Slováček ju zoznamoval s rôznymi ľuďmi, tancovali spolu a pozreli si aj prehliadku svadobných šiat, ktorá sa v rámci večera konala. Teraz sa na svetlo sveta dostali zábery z ich spoločného večera, ktoré si môžete pozrieť v GALÉRII. 

V jeden večer ruka okolo pása manželky, o týždeň neskôr už Felix Slováček držal verejne v náručí milenku.
Zobraziť galériu (8)
V jeden večer ruka okolo pása manželky, o týždeň neskôr už Felix Slováček držal verejne v náručí milenku.

Viac o téme: Felix SlováčekDagmar Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu